Oppo N3 ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Katılım
21 Ekim 2014
Konular
69
Mesajlar
227
Çözümler
1
Tepkime puanı
42
Puanları
28
Oppo’nun yeni akıllısı kısa süre sonra satışa sunulacak.

Bir kaç gün sonra Oppo yeni bir akıllı telefon duyurusugerçekleştirecek. Çin kökenli firma son dönemde özellikle Find ailesi ile dikkat çekerken, Oppo N1 ve N1 Mini adındaki cihazları ile defark yaratmıştı. Hatırlanacağı üzere firmanın bu modellerinin üst kısmında bir kamera yer alırken, bu kamera hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabilmekte.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Teknoloji devi firma, şimdi de bu cihazların halefiyeni bir model duyurmaya hazırlanıyor. 29 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulacak olan yeni akıllı telefon Oppo N3 olarak adlandırılacak ve önceki modeller gibi üst kısmında döner mekanizmaya sahip kamera yer alacak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Oppo’nun yeni akıllısının da 16MP çözünürlük sunan kamerabulunacak. Bu kamera ile ilgili daha önce bilgiler gelirken, firmanın CEO’su tarafından Weibo üzerinden bu kamera ile çekilen ilk görsel de paylaşıldı. Bu fotoğraf düşük çözünürlük olarak sadece 1200×1600 piksel olarak yayınlandı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Oppo N3 akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve yonga seti ise 2.65Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci yanı sıra Adreno 420 grafik işlemci içeren Qualcomm’un Snapdragon 805 olarak belirlenmiş.


Bu yeni akıllı telefon 700$/550€ civarında fiyat etiketiile satışa sunulacak.
 
Üst Alt