Sohbet Oppo hakkinda

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
reno z ile mi9 se kıyasladım kamera konusunda bariz geride. yazılım da bence miui kadar göze hoş gelmiyor performasn olarak bir şey diyemem

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
OnePlus 7T Pro ile yarışamaz, gereksiz abartı yapıyorsunuz. İnternetten testlere bakabilirsiniz kişisel düşünceler ile değil kanıtlarla yönlendirme yapınız. Ek olarak iPhone 11 PRO'nun yanından bile geçemez hiç bir cihaz kamera konusunda. Oppo Reno mu kalmış reno 2 çıktı 2Z çıktı

Edit: mate 30, note 10, s10 bunları da yazmayı unutmuşum. Daha fazla fark atan saymayacağım siz araştırıp öğrenirsiniz
Arkadaşım sen kendine git güzel bir fotoğraf makinesi al :)

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Arkadaşlar gerilmenize gerek yok OnePlus fanboyu değilim OnePlus cihaz da kullanmıyorum gidin profil geçmişimdeki konulara ve yorumlara bakın benim cihazım Asus Rog Phone 2. Farkında iseniz ben kendi cihazımı yorumuma bile katmamışım. İnternetteki testler ve yüz binlerce kullanıcı yorumu ortada iken kişisel düşüncelere göre konuşmak mantıksız diye düşünüyorum hepsi bu. Yemişim opposunu da oneplusını da sizden kıymetli değil ya sizin dediğiniz iyi olsun benim iki türlü de bir çıkarım yok :)

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Yukarda birisu Huaweiyi övmüş. İsminde pro olmayan huawei modelleri kadar kötü telefon yok. Mate 20 lite ın kamerası 2mp gibi pişman olduk aldığımıza. Orta seviyede en iyisi xioamidir bence. Ne kadar begenilmese bile daha sonra Samsung.

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Sanırım Oppo kullanmadan yorum yapmış çoğu arkadaş. ..
Efsane bir cihaz her biri çok iyi.. En basit örnek ColorOs arayüz. ..
Xiaomi yanından bile geçemez Oppo'nun kimse ayak yapmasın. .
Kullanan biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim..

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım arkadaş size oppo ya geçilir mi xiaomi den demiş siz birbirinizle yok one plus ı görmemişsin yok Samsung yok mate de pro serisi bırakın arkadasın sorduğu soruya yorum yapın ben oppo kullanmadım bilmiyorum kardeşim o yüzden yorum yapmam iphone de iyi olabilir kimine göre Samsung ta sonuçta biz üretiyoruz arkadasın sorduğu soruya cevap verirseniz bence arkadasın işine yarar. Gidin tartışma konusu açın bence orda tartışın

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Oppo'nun yazılımına yıllardır hayranım. O kaliteye ulaşabilen bence henüz yok piyasada.
Cihazlarının da kaliteli olduğunu düşünüyorum. Güncelleme konusunda kafamda şüpheler var.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Oppo yeni telefonlarında güzel işler çıkarıyor. Yıllar önce general mobile discovery için coloros rom portlardık. O zamanlarda da vazgeçilmezimdi. Alınabilir cihazlarının reno ve reno 2 olduğunu düşünüyorum. Lakin o fiyatlara xiaomi nin mi serisi amiral gemilerini yada samsungun s10 unu tercih ederim. Telefonlara o denli yüksek bütçe ayrıldığında ince eleyip sık dokumayı tavsiye ederim. Yani sadece tasarım arayüz kamera değil, performans destek süresi gibi kriterlerde göz önüne alınmalı.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Fiyatları çok pahalı.
Realme daha mantıklı.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Oppo yeni telefonlarında güzel işler çıkarıyor. Yıllar önce general mobile discovery için coloros rom portlardık. O zamanlarda da vazgeçilmezimdi. Alınabilir cihazlarının reno ve reno 2 olduğunu düşünüyorum. Lakin o fiyatlara xiaomi nin mi serisi amiral gemilerini yada samsungun s10 unu tercih ederim. Telefonlara o denli yüksek bütçe ayrıldığında ince eleyip sık dokumayı tavsiye ederim. Yani sadece tasarım arayüz kamera değil, performans destek süresi gibi kriterlerde göz önüne alınmalı.
O romu kullanan şanslı nesildendim. Yok olduk gittik sonra. :)

Üst Alt