OnePlus 7T Pro ile yarışamaz, gereksiz abartı yapıyorsunuz. İnternetten testlere bakabilirsiniz kişisel düşünceler ile değil kanıtlarla yönlendirme yapınız. Ek olarak iPhone 11 PRO'nun yanından bile geçemez hiç bir cihaz kamera konusunda. Oppo Reno mu kalmış reno 2 çıktı 2Z çıktıoppo renodaki ön kamera şuana kadar hiçbir telefonda yok.eğer işin kameraysa oppo en iyisi,git bi renonun ön kamerayı aç ne dediğimi anlarsın anında.
ben kendi gördüğüme inanırım dostum.internette çok fazla reklamlı iş yapan kanal var.o gördüğün tüm büyük kanallar bunlar sayesinde ayakta duruyor.s10 plusın kamerası oppo renonun yanında pastel boya gibi kalıyor(ÖN KAMERA),sadece onunla karşılaştırdım zaten.teknosaya gidip kendin denesen iyi olacak.iphone 11 pro demişsin ama o daha yeni çıktı reno nisan da çıktı.7t pro hiçbiryerde satılmadığı için deneyemiyoruz ama op kamera olarak her zaman gerideydi bu sefer ileri mi atılmak istedi bilmiyorum.en azında 6t ve 6 kamera olarak kötüydü.mate serisine lafım yok.farkettiysen ben sadece ön kamera için yazdım.bu arada pixel cihazları unutmuşsun.izlemedin sanırım.OnePlus 7T Pro ile yarışamaz, gereksiz abartı yapıyorsunuz. İnternetten testlere bakabilirsiniz kişisel düşünceler ile değil kanıtlarla yönlendirme yapınız. Ek olarak iPhone 11 PRO'nun yanından bile geçemez hiç bir cihaz kamera konusunda. Oppo Reno mu kalmış reno 2 çıktı 2Z çıktı
Edit: mate 30, note 10, s10 bunları da yazmayı unutmuşum. Daha fazla fark atan saymayacağım siz araştırıp öğrenirsiniz