Sohbet Oppo hakkinda

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
oppo cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Xiomiden geçilir mi ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Kamera tasarım açısından müthiş donanım açısından fiyatına oranla orta sınıf.Değer mi tercih sizin bence değmez

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Öncelikle konu sebebi seçerken, haber değilde soru yaparsanız daha iyi olur. Çünkü siz soru sormuşsunuz. Cevaba gelirsek evet dizayn olarak hoş modelleri var. Ama Xiaomiden Oppoya geçmem.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Çok düşük işlemci kullanıyorlar, instagram'ı Xiaomi'den bile beter bir arkadaşımda var 6 Samsung Galaxy S1'i getir daha iyi video atar instagrama.

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Arkadaşların yorumu gibi ben de geçilmez derim fakat bu Oppo bildiğim kadarı ile Çin in iPhone u zannediyor kendini yaniiii öyle bir havaları var ancak hiç kullanmadığım için de net birşey söyleyemem.

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Çinden telefon kullanacaksanız OnePlus'dan başka bir şey kullanmayın. Oppoymuş xiaomiymiş meizuymuş bilmem neymiş uğraşmayın hocam gereksiz stres yani. Huaweiyi saymadım onun artık çinlik bir tarafi kalmadı kalitesini kanıtlayalı çok oldu.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
oppo renodaki ön kamera şuana kadar hiçbir telefonda yok.eğer işin kameraysa oppo en iyisi,git bi renonun ön kamerayı aç ne dediğimi anlarsın anında.

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
oppo renodaki ön kamera şuana kadar hiçbir telefonda yok.eğer işin kameraysa oppo en iyisi,git bi renonun ön kamerayı aç ne dediğimi anlarsın anında.
OnePlus 7T Pro ile yarışamaz, gereksiz abartı yapıyorsunuz. İnternetten testlere bakabilirsiniz kişisel düşünceler ile değil kanıtlarla yönlendirme yapınız. Ek olarak iPhone 11 PRO'nun yanından bile geçemez hiç bir cihaz kamera konusunda. Oppo Reno mu kalmış reno 2 çıktı 2Z çıktı

Edit: mate 30, note 10, s10 bunları da yazmayı unutmuşum. Daha fazla fark atan saymayacağım siz araştırıp öğrenirsiniz

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Yukarıda olduğu gibi herkes kullandığı markayı över öne çıkarır. Bu bağlamda sorunuzun cevabı kendi deneyimlerinizde saklıdır. Ben one plus elime almam arayüz konusunda hiç bir gelişim sözkonusu değil. O yüzden bu sorunun cevabı deneyim ve beklentilerinizdir...

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
OnePlus 7T Pro ile yarışamaz, gereksiz abartı yapıyorsunuz. İnternetten testlere bakabilirsiniz kişisel düşünceler ile değil kanıtlarla yönlendirme yapınız. Ek olarak iPhone 11 PRO'nun yanından bile geçemez hiç bir cihaz kamera konusunda. Oppo Reno mu kalmış reno 2 çıktı 2Z çıktı

Edit: mate 30, note 10, s10 bunları da yazmayı unutmuşum. Daha fazla fark atan saymayacağım siz araştırıp öğrenirsiniz
ben kendi gördüğüme inanırım dostum.internette çok fazla reklamlı iş yapan kanal var.o gördüğün tüm büyük kanallar bunlar sayesinde ayakta duruyor.s10 plusın kamerası oppo renonun yanında pastel boya gibi kalıyor(ÖN KAMERA),sadece onunla karşılaştırdım zaten.teknosaya gidip kendin denesen iyi olacak.iphone 11 pro demişsin ama o daha yeni çıktı reno nisan da çıktı.7t pro hiçbiryerde satılmadığı için deneyemiyoruz ama op kamera olarak her zaman gerideydi bu sefer ileri mi atılmak istedi bilmiyorum.en azında 6t ve 6 kamera olarak kötüydü.mate serisine lafım yok.farkettiysen ben sadece ön kamera için yazdım.bu arada pixel cihazları unutmuşsun.izlemedin sanırım.

Üst Alt