Soru operatör paket tavsiye

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam şimdi öncelikle şunu söyleyeyim salla kazan en çok kullanılan şeyi hesiye olarak veriyor muş ama bunu hangi yazılımla yapıyor çözemedik
2. De bip uygulaması yüklüyse kim 1 gb ister i mesajlaşma gibi oynuyorsun haftada 1 kez hediye alabilirsin ama eğer kaybedersen yarın yine 1 hakkın doğuyor yanı kısacası bilginle net kazanıyprsun ayrıca işin güzel tarafı google a sorabiliyorsun süre 60 sn ;)
hocam şimdi hediye olarak, bip yarışması (haftalık 1gb) ve sallakazan mı var?
Salla kazan aylık mı oluyor? En çok kullandığımız şey dk ise dk mı veriyor, hani gidip 20 dk hediye etmiyor dimi :D

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
hocam şimdi hediye olarak, bip yarışması (haftalık 1gb) ve sallakazan mı var?
Salla kazan aylık mı oluyor? En çok kullandığımız şey dk ise dk mı veriyor, hani gidip 20 dk hediye etmiyor dimi :D
Eğer soruları cevaplarsanız haftalık 1 gb salla kazan her hafta cuma yeni hak doğuyor genelde en çok kullanılan şeyi veriyor ama merak etmr dk yetmiyorsa bipten arama var oda internetten kullanıyor ( az)mesela bana son hafta bip haftalık 1000 dk verdi. Eğer şansın giderse ayda 4 gb internet geliyor en az 2 gb bipi ilk yüklemede 1 gb gelitor türk tarayıcı yaani yi kullanırsan da yine internet geliyor kısacası grç hocsm pişman olmassın

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Eğer soruları cevaplarsanız haftalık 1 gb salla kazan her hafta cuma yeni hak doğuyor genelde en çok kullanılan şeyi veriyor ama merak etmr dk yetmiyorsa bipten arama var oda internetten kullanıyor ( az)mesela bana son hafta bip haftalık 1000 dk verdi. Eğer şansın giderse ayda 4 gb internet geliyor en az 2 gb bipi ilk yüklemede 1 gb gelitor türk tarayıcı yaani yi kullanırsan da yine internet geliyor kısacası grç hocsm pişman olmassın

BiP i indirip kurdum. 1 gb hediye verdi yükleme yaptığım için 1 seferliğine. Google yide açmıştım. 3. soruda elendim be . O kadarda hevesle yüklemiştim ki BiP i. Şimdi 24 saat bekle bakalım :)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
2 ay önce bana yaprıkları cömertliği söyleyeyim almanyada çocuk doğdu anavatan türkiye alman hattı yok şu günlük 20 tl ye paketin aynısı orda da geçerli paketini kullandım 5 gün 100 tamam dedim 1 gün fazla yazmışlar hemen müşteri hizmetlerini aradım önce yok fala. Filen dedi üst birimine bağla dedim tamam konuşmayı iletiyoeum üst bölüme dedi ve 1 gün sonra aradılar neden kullandığımı sordular özel değilse bende dedim ki çocuk burada doğdu hastanede lağzım oluyor hemen tebrik ettiler ve 120 tl yi tek faturada sildiler hediye olarak o tarihten beri dedim ki :Sadece türkcell abi
[doublepost=1511081940,1511081863][/doublepost]
BiP i indirip kurdum. 1 gb hediye verdi yükleme yaptığım için 1 seferliğine. Google yide açmıştım. 3. soruda elendim be . O kadarda hevesle yüklemiştim ki BiP i. Şimdi 24 saat bekle bakalım :)
Alışıyor hocam ben en fazla 500 mb kazanabildim cuma günü sorular çok kolay oluyor genelde
[doublepost=1511082507][/doublepost]Bu hafta 250 mb kazandım 10 soru bildim 7 sini google dan baktım eğer 5 soru daha bilseydim 1 gb benim olacaktı ;) ama açgözlülülük yapmak istemedim. Darısı başınıza hocam
[doublepost=1511082594][/doublepost]2 gün sonra bu postun altına Türkcell in verdiği hediye internetlerin hepsini yazmaya çalışacağım .
[doublepost=1511083448][/doublepost]
24 saat değil hocam gece 23.59 dan sonra yeni güne geçiyor ben bazen son anda oynuyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-11-19-12-16-21-036_com.turkcell.bip.png
    Screenshot_2017-11-19-12-16-21-036_com.turkcell.bip.png
    277,4 KB · Görüntüleme: 5

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Bip ile gorusme yapmak icin, iki tarafinda turkcell olmasi gerekiyoe herhalde. Whatsappin daha degisigi yani.

Soru cevaplamak icin 60 saniye var.

Verdigi hediyeler dk sms gb/mb.

40tllik olama gecsem 4gece 4 gunduz internetim var. +30tl yukledigim icin 4+4+1 9 gb olucak. Ama geceyi saymiyim 5gb.

Ek olarak salla kazan ve bip uygulamasindan gelicek hediyeler var. Son olarak dergilik uygulamasi nedir, o da mi hediye veriyor. Suan paketin bitmesine 6 gun var. 5 dakikam 2 gb internetim, 700sms'im kaldi. Hazir 6 gun varken turkcelle geciyim, tam hat acildiginda tarifeyi yenilemis oluyum diyorum

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam öncelikle her iki tarafın da türkcelli olmasa gerekiyor mu tam emin değilim sanırım internetten yiyiyor ama 1 -2 kere her yöne 1000 dk geldi bipten
2. Olarak dergilik bazı dergileri okumaya yarıyor ilknindirmede 1 gb veriyor sonrasında her gün girersen yine 1 gb falan filan sonra sıkıştığın zaman yaani yi indir 1 gb ordan gelir her gün 10 arama yap yine internet verirler yani çok bonkörler merak etme sen. Ayrıca 8 gb falan vereceklerdi yeni üyeleri onu da bir sor sanırım internetten başvurman gerekiyor

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
şuan 5gb 750 dk 1000sms kullanıyorum turk telekom

750dk yetmiyor :D:D

5gb gayet güzeli evde ve okulda wifi var, onun dışında whatsapp instagram snapchat tapatalk...

ama 750 biraz artsa iyi olur.

operatörler için 35tl bütçe belirledim. turk telekomda 8gb 1000dk 1000sms 29liraydı taahhütlü. taahhüt yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken kampanya bitti :D

turk telekomda bir paket var şuan, 4gb 1000dk 1000 sms. 25 tl, yani şuanki paketin 1gb eksiği ve 250dk fazlası aynı fiyat
Hangi paket hocam

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam öncelikle her iki tarafın da türkcelli olmasa gerekiyor mu tam emin değilim sanırım internetten yiyiyor ama 1 -2 kere her yöne 1000 dk geldi bipten
2. Olarak dergilik bazı dergileri okumaya yarıyor ilknindirmede 1 gb veriyor sonrasında her gün girersen yine 1 gb falan filan sonra sıkıştığın zaman yaani yi indir 1 gb ordan gelir her gün 10 arama yap yine internet verirler yani çok bonkörler merak etme sen. Ayrıca 8 gb falan vereceklerdi yeni üyeleri onu da bir sor sanırım internetten başvurman gerekiyor
Cok yardimci oldun hocam. Tesekkur ederim.

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Üst Alt