Soru operatör paket tavsiye

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
şuan 5gb 750 dk 1000sms kullanıyorum turk telekom

750dk yetmiyor :D:D

5gb gayet güzeli evde ve okulda wifi var, onun dışında whatsapp instagram snapchat tapatalk...

ama 750 biraz artsa iyi olur.

operatörler için 35tl bütçe belirledim. turk telekomda 8gb 1000dk 1000sms 29liraydı taahhütlü. taahhüt yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken kampanya bitti :D

turk telekomda bir paket var şuan, 4gb 1000dk 1000 sms. 25 tl, yani şuanki paketin 1gb eksiği ve 250dk fazlası aynı fiyat

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam fiyatı biraz yüksek tut ve türkcell e geç paketleri birwz pahalı ama diğer operatör lerden daha bonkör örn paketim 4 gb 1000 dk 1000 sms ama bana gelen internet ( salla kazan. Kim 1gb ister uygulamasıyla ) toplam 8 gb oluyor ben taahütlü 35 ödüyorum fakat şimdi 40 olacak

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Hocam fiyatı biraz yüksek tut ve türkcell e geç paketleri birwz pahalı ama diğer operatör lerden daha bonkör örn paketim 4 gb 1000 dk 1000 sms ama bana gelen internet ( salla kazan. Kim 1gb ister uygulamasıyla ) toplam 8 gb oluyor ben taahütlü 35 ödüyorum fakat şimdi 40 olacak
hocam benim de turkcell ama salla kazandan çok internet gelmiyor.. bide kim 1 gb ister dediğiniz nedir ya ben isterim mesela

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
hocam benim de turkcell ama salla kazandan çok internet gelmiyor.. bide kim 1 gb ister dediğiniz nedir ya ben isterim mesela

Hocam şimdi öncelikle şunu söyleyeyim salla kazan en çok kullanılan şeyi hesiye olarak veriyor muş ama bunu hangi yazılımla yapıyor çözemedik
2. De bip uygulaması yüklüyse kim 1 gb ister i mesajlaşma gibi oynuyorsun haftada 1 kez hediye alabilirsin ama eğer kaybedersen yarın yine 1 hakkın doğuyor yanı kısacası bilginle net kazanıyprsun ayrıca işin güzel tarafı google a sorabiliyorsun süre 60 sn ;)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan turkcell kampanyalarına bakıyorum çok phalı gelmedi ama zaten benim derdim dakikayla, 4gb internet yeter, ama gece-gündüz saçmalığı değil. toplam 4 gb internet yeter.

turkcelldeki 30-45tl arasındaki paketlerde internet değişiyiro hep, 1000dakikalık paket yok

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Hocam şimdi öncelikle şunu söyleyeyim salla kazan en çok kullanılan şeyi hesiye olarak veriyor muş ama bunu hangi yazılımla yapıyor çözemedik
2. De bip uygulaması yüklüyse kim 1 gb ister i mesajlaşma gibi oynuyorsun haftada 1 kez hediye alabilirsin ama eğer kaybedersen yarın yine 1 hakkın doğuyor yanı kısacası bilginle net kazanıyprsun ayrıca işin güzel tarafı google a sorabiliyorsun süre 60 sn ;)
eyvallah hocam öğrenmiş oldum sağolasın

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

yalnız iyi aklıma soktun, ben turkcelli benim gibi fakirlere göre sanmıyordum, şu gnç full paketler uygunmuş. hediyelere gübenerek gnç full 4gb mı seçsem?
Paket fiyatı 30tl, ve altında not var, en az 30tl yüklemeye +1gb diye.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
yalnız iyi aklıma soktun, ben turkcelli benim gibi fakirlere göre sanmıyordum, şu gnç full paketler uygunmuş. hediyelere gübenerek gnç full 4gb mı seçsem?
Paket fiyatı 30tl, ve altında not var, en az 30tl yüklemeye +1gb diye.
Benden 1 güzel tavsiye daha faturalı yap telsiz ücreti almaz , faturalıyı kazıklana olayı eskide kaldı ayrıca faturalı yaptığında 2 ayda 1 otomatik ödeme yap sonra iptal et her yaptığında 2 gb miss ;)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Benden 1 güzel tavsiye daha faturalı yap telsiz ücreti almaz , faturalıyı kazıklana olayı eskide kaldı ayrıca faturalı yaptığında 2 ayda 1 otomatik ödeme yap sonra iptal et her yaptığında 2 gb miss ;)
Hocam tesekkur ederim fakat gnc 6gb ile gnc 8gb arasinda karar vermeye calisiyorum. Dakika on planda fakat yine ayni kalicak. Ne yapsam bilmiyorum :) hem internetim azalicak hemde daha fazla oduycem dakikam ayni kalicak. İlacim baska operatorde herhalde

MI 5 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Açıkçası Turk Telekom u hiç tavsiye etmiyorum. Çalıştığı frekans bantları çoğu kez telefonun çekmemesine neden oluyor.

Paraya kıydım. Turkcell e 24 ay taahhüt verdim. 1000 dk 1000 sms 10 GB cep telefonuma, evimede 75 gb fiber internet çektim. Hepsi tek bir fatura geliyor ve 129 TL. Alışveriş merkezlerinde beleş vale hizmetleri, her hafta bedava sinema biletleri, sıra beklemeden yalaka bir şekilde :) cevaplayan müşteri hizmetleri temsilcisi, internet paketinden yemeyen fizy aboneliği, turkcell hatlar ile dakikadan düşmeden sınırsız konuşma hakkı, çoğu havaalanına ücretsiz transfer daha sayamadığım bir çok güzel özellik. Ne evde ne dışarıda kimseye minnet etmiyorum

Son düzenleme:
Üst Alt