Sadece play store olan bir paket yuklerseniz uygulamayı kullanamazsınız. En azından play hizmetleri ve Google hesap yöneticisi olmak zorunda içinde hocam.
Cevaplar için teşekkürler. Sadece play store derken sadece uygulamayı kastetmedim. Play store'u kullanabilecek en düşük paket desem daha doğru olurPico paketi var ama içinde play hizmetleri ve play store haricinde ufak tefek 2-3 paket daha var. İsterseniz göz atın derim. Sadece Play Store olan paket olmaz. Zaten kullanamazsınız. Play hizmetleri mecbur olmak zorunda.
Tahmin etmiştim. Pico paketini deneyebilirsin. Smart lock yüz tanıma yok ama o pakette bu yüzden nano paketini öneririm.Cevaplar için teşekkürler. Sadece play store derken sadece uygulamayı kastetmedim. Play store'u kullanabilecek en düşük paket desem daha doğru olur
O zaman pico sürümü yuklemelisiniz hocam size yetecektir.Cevaplar için teşekkürler. Sadece play store derken sadece uygulamayı kastetmedim. Play store'u kullanabilecek en düşük paket desem daha doğru olur
Tahmin etmiştim. Pico paketini deneyebilirsin. Smart lock yüz tanıma yok ama o pakette bu yüzden nano paketini öneririm.
Custom rom yüklediğimde pico gapps yüklüyorum ama onda bile gereksiz paketler varO zaman pico sürümü yuklemelisiniz hocam size yetecektir.
Google Play'den sistem uygulamalarını kaldırmayı sağlayan uygulamalar var deneyin hocamCustom rom yüklediğimde pico gapps yüklüyorum ama onda bile gereksiz paketler var
Hocam o zaman siz hiç gappsa bulaşmayın. Microg yükleyin sonra play store tarzı market yükleyin ya da apk olarak halledin hepsini.Custom rom yüklediğimde pico gapps yüklüyorum ama onda bile gereksiz paketler var
Yalp store var ama play store olmazsa olmuyorHocam o zaman siz hiç gappsa bulaşmayın. Microg yükleyin sonra play store tarzı market yükleyin ya da apk olarak halledin hepsini.
Abartı olmuş birazGoogle Play'den sistem uygulamalarını kaldırmayı sağlayan uygulamalar var deneyin hocam