Yardım op8 pro color os root atma

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
color os 11
Telefon Modeli
oneplus 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar oneplus 8 pro cihazına color os 11 romunda root atamıyorm bir şekilde twrp atıpı root kuruyorum hata veriyor telefon açılmıyor nasıl root atacam ben bu cihaza

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Ben

memnunum hocam 9 proya geçtiğim için. size patclenmiş dosya linki atıyırum buradan boot_patched.img yi ve vbmeta.img yi indirin. Cmd veya powershell den flashlayın. telefonu fastboot moda alıp yapmanız lazım.

fastboot.exe --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

fastboot flash boot boot_patched.img

hocam hata gelmiyor ekrana ama bu seferde fastboota atıyor açmıyor telefonu bu nasıl iştir ya :D

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
hocam hata gelmiyor ekrana ama bu seferde fastboota atıyor açmıyor telefonu bu nasıl iştir ya :D
İkisini de flashladınız mı?
hocam bir dk bişeyi atlıyoruz. iki dosyayı da flaşladıktan sonra magisk içinden aktif olmayan slota yükle deyin.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
hocam bir dk bişeyi atlıyoruz. iki dosyayı da flaşladıktan sonra magisk içinden aktif olmayan slota yükle deyin.
evet ikisini de flashladım ama sonra ne dediğinizi anlamadım hocam

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
evet ikisini de flashladım ama sonra ne dediğinizi anlamadım hocam
magisk kurulumu hocam telefonda magiske girin ütsteki yükle seçeneğine girin aktif olamayan yuvaya yükle seçip devam edin

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
haa anladım siz boot dosyasını kendiniz patchleyin diyorsunu tamam hocam hemen yapıyorum

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
haa anladım siz boot dosyasını kendiniz patchleyin diyorsunu tamam hocam hemen yapıyorum
Hayır hocam bu patcli zaten siz patc dosyasını download klasörüne atın sadece dediklerimi yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendiniz de patchleyebilirsiniz boot.img indirip sorun olmaz. Fakat bu hazır dosya download klasörüne atın flashlama işlemlerinden sonra magiskten yükle + aktif olmayan yuvaya yükle deyip devam edin ve yeniden başlatın telefonu.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Hayır hocam bu patcli zaten siz patc dosyasını download klasörüne atın sadece dediklerimi yapın

Kendiniz de patchleyebilirsiniz boot.img indirip sorun olmaz. Fakat bu hazır dosya download klasörüne atın flashlama işlemlerinden sonra magiskten yükle + aktif olmayan yuvaya yükle deyip devam edin ve yeniden başlatın telefonu.
sayın hocam dedğinizi yaptım gene olmadı belki bende sorun vardır o yüzden ney aptığımı yazayım
önce patchli boot dosyasını tele attım sonra magiske girip yükleye bastım ve select and patch seçeneğini işaretledim sonra patchlenen dosyayı aldım ve minimal adn and fastboot klasörüne attım sonra teli fastboota aldım ve boot ile vbmetayı flashladım ( magiskte select and patch seçeneğinden başka seçenek yoktu )

hocam select and patch seçeneğinden başka seçenek olamdığı için magiskte sürüm düştüm ama hala tek seçenek var

Son düzenleme:
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
sayın hocam dedğinizi yaptım gene olmadı belki bende sorun vardır o yüzden ney aptığımı yazayım
önce patchli boot dosyasını tele attım sonra magiske girip yükleye bastım ve select and patch seçeneğini işaretledim sonra patchlenen dosyayı aldım ve minimal adn and fastboot klasörüne attım sonra teli fastboota aldım ve boot ile vbmetayı flashladım ( magiskte select and patch seçeneğinden başka seçenek yoktu )
şöyle yapalım hocam: önceki telefondaki ve fastboot klasöründeki patchli dosyaları silin.

attığım linkten boot dosyasını indirip telefonun ana dizinine atın ve magiskten tekrar patchleyin 96 mb lık olması lazım. vbmeta.img ve patchlenmiş dosyayı fastboot klasörüne atın ve önce vbmeta.img yi sonra boot.img yi flaşlayın.

Magiske girin üstteki yükle seçeneğinden aktif olmayan yuvaya yükle seçip devam edin. Magisk için attığım magiski kullanın.

Ekli dosyalar

• Magisk-v23.0.apk
    6,6 MB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20211214_151921.jpg
    IMG_20211214_151921.jpg
    361 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20211214_151939.jpg
    IMG_20211214_151939.jpg
    516,1 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
şöyle yapalım hocam: önceki telefondaki ve fastboot klasöründeki patchli dosyaları silin.

attığım linkten boot dosyasını indirip telefonun ana dizinine atın ve magiskten tekrar patchleyin 96 mb lık olması lazım. vbmeta.img ve patchlenmiş dosyayı fastboot klasörüne atın ve önce vbmeta.img yi sonra boot.img yi flaşlayın.

Magiske girin üstteki yükle seçeneğinden aktif olmayan yuvaya yükle seçip devam edin. Magisk için attığım magiski kullanın.
sayın hocam o seçenek gene aktif olmadı . ayrıca 2.paragrafta belirttiğiniz şeyi denedim ama tekrar aynı sonuç

sayın hocam benim şimdi ders çalışmam gerek çalıştıktan sonra devam etsek uygun olur mu

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
sayın hocam o seçenek gene aktif olmadı . ayrıca 2.paragrafta belirttiğiniz şeyi denedim ama tekrar aynı sonuç
Hocam bootloader ve usb hata ayıklama telefonda açık mı ? Olmaması için bir neden yok aslında.

Oyla:
Üst Alt