Yardım op8 pro color os root atma

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
color os 11
Telefon Modeli
oneplus 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar oneplus 8 pro cihazına color os 11 romunda root atamıyorm bir şekilde twrp atıpı root kuruyorum hata veriyor telefon açılmıyor nasıl root atacam ben bu cihaza

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
arkadaşlar oneplus 8 pro cihazına color os 11 romunda root atamıyorm bir şekilde twrp atıpı root kuruyorum hata veriyor telefon açılmıyor nasıl root atacam ben bu cihaza
Boot.img patchleyerek yapabilirsiniz hocam

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boot.img patchleyerek yapabilirsiniz hocam
sorun şu ki bu romda .ops dosyasını açıp boot dosyasını alamıyorum recovery romunu indirip denediğimde de farklı bir dosya türü geliyor onu da açıp boot dosyasını çıkaramıyorum internetteki yöntemlerebaktım ancak işe yaramadı yani şu an boot dosyası çıkaramıyorum

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Paylaştığım uygulamayı zipten çıakrın dosya içindeki FatbootEnhance.exe yi çalıştırın. Payloud dumber seçip payload.bin dosyasını seçin + Partitions seçin + boot seçip extract image deyip dosyayı klaösöre çıkarabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Release.zip
    1,7 MB · Görüntüleme: 3
Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Paylaştığım uygulamayı zipten çıakrın dosya içindeki FatbootEnhance.exe yi çalıştırın. Payloud dumber seçip payload.bin dosyasını seçin + Partitions seçin + boot seçip extract image deyip dosyayı klaösöre çıkarabilirsiniz.
sayın hocam şu an kullandığım romda .ops dosyalama biçimi kullanılmaktadır
payload.bin oxygen os da bulunmaktadır ama ben color osdayım zaten oxygen os da root atabiliyorum hiç sorun yaşamıyorum

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
sayın hocam şu an kullandığım romda .ops dosyalama biçimi kullanılmaktadır
payload.bin oxygen os da bulunmaktadır ama ben color osdayım zaten oxygen os da root atabiliyorum hiç sorun yaşamıyorum
Hocam 8 pro coloros kullandım ve bu şekilde root yaptım, şu an 9 pro colorostayım yine aynı şekilde yaptım. Sizin dosya biçimi neden farklı onu anlamadım.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
birde dosya için teşekkürler az önce oxygen osta denedim oluyor mu diye oldu artık oxygen os ta bunu kullanacam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 8 pro coloros kullandım ve bu şekilde root yaptım, şu an 9 pro colorostayım yine aynı şekilde yaptım. Sizin dosya biçimi neden farklı onu anlamadım.
romu nereden indirdiniz sayın hocam , ben edl modda kurulanı indirdim

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
birde dosya için teşekkürler az önce oxygen osta denedim oluyor mu diye oldu artık oxygen os ta bunu kullanacam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

romu nereden indirdiniz sayın hocam , ben edl modda kurulanı indirdim
Payload dumper dan daha kullanışlı bununla rom bile yükleyebiliyorsunuz hocam :)

9 pro için telegramda grup var oradan indirmiştim ama 8 proyu hatırlamıyorum fakat rootu buşekilde yaptığımdan eminim. Bir bakayım hocam

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Payload dumper dan daha kullanışlı bununla rom bile yükleyebiliyorsunuz hocam :)

9 pro için telegramda grup var oradan indirmiştim ama 8 proyu hatırlamıyorum fakat rootu buşekilde yaptığımdan eminim. Bir bakayım hocam
hocam çok makbule geçersiniz inanın xiaomiden yeni geçtim öğrenmeye çalışıyorum şu rom root işlerini bu cihazlarda ayrıca yakında bu cihazdan 9 proya geçmeyi düşünüyorum sizce gemli miyim
bildiğim kadarıyla 9 proda güncelleme öncesi kamera çok kötüymüş ama güncellemeler ile düzelmiş şu an durumu nasıl

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Ben
hocam çok makbule geçersiniz inanın xiaomiden yeni geçtim öğrenmeye çalışıyorum şu rom root işlerini bu cihazlarda ayrıca yakında bu cihazdan 9 proya geçmeyi düşünüyorum sizce gemli miyim
bildiğim kadarıyla 9 proda güncelleme öncesi kamera çok kötüymüş ama güncellemeler ile düzelmiş şu an durumu nasıl
memnunum hocam 9 proya geçtiğim için. size patclenmiş dosya linki atıyırum buradan boot_patched.img yi ve vbmeta.img yi indirin. Cmd veya powershell den flashlayın. telefonu fastboot moda alıp yapmanız lazım.

fastboot.exe --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

fastboot flash boot boot_patched.img

Oyla:
Üst Alt