Yardım Online tam ekran video izleme

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
Herkese iyi akşamlar. Dostlar
Çentik olmadan video izleme hayali ile mi mix 4 aldım. Ancak beklediğim gibi olmadı. Filmi açınca tam ekranı tıklayınca gizli çentik alanı siyah sınır kısmı geliyor. Telefon sanki çentik var mış gibi videoya çentik sınırı koyuyor.
Çentik li telefonum varken Samsung browser ile çentik içeride kalacak şekilde tam ekran izleye biliyordum. Çünkü orda çentik ayarların da tam ekran ayarı yapabiliyor dum. Mix 4 de başka bir ayar bulamadım. Var mı çözümü
Teşekkürler

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Mi Mix 4’ün ekran oranı 20:9, günümüz de videolar 16:9 kısacası videolardan daha uzun ve dar bir ekrana sahip mix4

16:9 oranındaki bir video oynattığında,
telefon doğal olarak üstte ve altta (veya bazen kenarlarda) siyah bant (letterbox) ekler, bu da senin çentik gibi siyah sınır gelir

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 12s ultra da var bende. samsung browser sayesinde çentiği içeri alarak full ekran online video izleyebiliyorum. 4 kenar tamamen doluyor. hiç boş yer kalmıyor. mi mix 4 de geliştirici seçeneklerinden baktım "ekrana kesme ile benzetim yapma" diye bir seçenek var .oradaki seçenekelerden biriyle oluyor sağdan soldan tamamen açık kapanıyor ancak üstten ve alttan 16:9 kalıyor oda çözüm olmuyor benim için. ayrıca tel yeniden başladığında var sayılan seçeneğine dönüyor.anladığım kadarıyla çentiksiz telefonda çentikli video izlemek zorundayım bir çözüm yok sanırım.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
mi 12s ultra da var bende. samsung browser sayesinde çentiği içeri alarak full ekran online video izleyebiliyorum. 4 kenar tamamen doluyor. hiç boş yer kalmıyor. mi mix 4 de geliştirici seçeneklerinden baktım "ekrana kesme ile benzetim yapma" diye bir seçenek var .oradaki seçenekelerden biriyle oluyor sağdan soldan tamamen açık kapanıyor ancak üstten ve alttan 16:9 kalıyor oda çözüm olmuyor benim için. ayrıca tel yeniden başladığında var sayılan seçeneğine dönüyor.anladığım kadarıyla çentiksiz telefonda çentikli video izlemek zorundayım bir çözüm yok sanırım.
Film veya videoları 1dm programı ile indirip mx player üzerinden sorunsuzca çentik olmadan yakınlaştırma yaparak izleyebilirsiz üstlerden azıcık görüntü kaybı olabilir ama önemli değil tam ekran keyfi bambaşka birşey (:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
Film veya videoları 1dm programı ile indirip mx player üzerinden sorunsuzca çentik olmadan yakınlaştırma yaparak izleyebilirsiz üstlerden azıcık görüntü kaybı olabilir ama önemli değil tam ekran keyfi bambaşka birşey (:
Teşekkürler. Playstordan Soul browser adlı uygulamayı buldum samsung browser gibi izlerken ses ve aydınlatma ekranı sığdırma yapabiliyorum tam ekran keyfine döndüm. Dediğin uygulamayı denicem Teşekkürler

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Teşekkürler. Playstordan Soul browser adlı uygulamayı buldum samsung browser gibi izlerken ses ve aydınlatma ekranı sığdırma yapabiliyorum tam ekran keyfine döndüm. Dediğin uygulamayı denicem Teşekkürler
Dediğim uygulamada da aynı özellikler var ayrıyeten ekran dokunma kilidi, alt yazı dosyası ekleme, gibi türlü türlü özellikleride var en güzel yanıda kaldığın yerden devam edebiliyorsun.

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
15
Dediğim uygulamada da aynı özellikler var ayrıyeten ekran dokunma kilidi, alt yazı dosyası ekleme, gibi türlü türlü özellikleride var en güzel yanıda kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Teşekkür ederi sağol

Üst Alt