Diğer Önerilen Romlar Ve Kerneller

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hesaplarımı Girdiğimde Herhangi Bir Çalınma Durumu VS. Olmaz Dimi Stock Rom Sırf Güvenlik Sebebiyle Seviyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurucusu Türk Galiba RR nin.
Hayır, güvenli tamamı. O konuda endişeniz olmasın. Evet, RR'nin yapımcısı Türk.

Ben hesaplarımı birçok ROM'da kullandım yani Google dışında şifreleri saklayan bir yer yok zaten. Telegram'da Türklerden oluşan bir grupta Gboard yazılanları kaydettiği için kendi klavye uygulamasını yazanlar var. Yani şifrelerinize fazla güvenmeyin.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Ben havoc bugün derlenen sürümdeyim.Vibm kernel kurulu.Şu anlık sorun yok akıyor.
HavocOS'a çok bug var diyorlar bence haklılar da. Çok fazla güncelleme gelmesi bunun göstergesi. Bence RR varken kullanılmaz. Yine de memnunsanız sorun yok hocam.

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Aosp romlar bi türlü güzel gelmiyor bana nedense

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hayır, güvenli tamamı. O konuda endişeniz olmasın. Evet, RR'nin yapımcısı Türk.

Ben hesaplarımı birçok ROM'da kullandım yani Google dışında şifreleri saklayan bir yer yok zaten. Telegram'da Türklerden oluşan bir grupta Gboard yazılanları kaydettiği için kendi klavye uygulamasını yazanlar var. Yani şifrelerinize fazla güvenmeyin.

android uygulama yazmak için react native mi yoksa java mı yoksa python kivy framework ü mü. aklımda deli sorular.haha--haha--

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
HavocOS'a çok bug var diyorlar bence haklılar da. Çok fazla güncelleme gelmesi bunun göstergesi. Bence RR varken kullanılmaz. Yine de memnunsanız sorun yok hocam.

Emin olun 01/26 buildi havoc rrden Kat be Kat stabil hocam.İkisini de deneyimledim.

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
3.18 kernel tabanlı rom olarak: bootleggers, aosp extended, havoc
3.18 kernel olarak: universal kernel, dark ages, vimb, storm breaker

miui rom olarak: revolution os, mi room, eu, pro. Masik hariç hepsi güzel. Masik özelleştirme konusunda çok iyi bir rom olsa da batarya performansı rezalet.
miui kernel olarak: aLn, genom overclock
(miui romlar 3.18 kernel tabanlı)

4.9 kernel tabanlı rom olarak: viper os, bootleggers, revenge os, resurrection remix
4.9 kernel olarak: fate, vimb, storm breaker

4.9 kernel tabanlı yani 4.9 kernel yüklü gelen romlara 3.18 kurmayın düzgün çalışmaz veya aynı şekilde 3.18 tabanlılara 4.9 kurmayın. 4.9 kernel daha performanslı, daha güncel. Fakat stabil değil, gcam düzgün çalışmıyor, şarj pek iyi gitmiyor.

Son düzenleme:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
3.18 kernel tabanlı aosp rom olarak: aosp extended, havoc.
3.18 kernel olarak: dark ages, vimb, zucc

miui rom olarak: revolution os, mi room
miui kernel olarak: aLn, genom overclock (daha iyi batarya için kernel adiutor programıyla işlemci ve gpu nun frekansını kısın. ben 1400 mhz - 510 mhz kullanıyorum.)

4.9 kernel tabanlı rom olarak: viper os, bootleggers, xenon, revenge os, resurrection remix... uzadıkça uzar bir sürü güzel 4.9 rom var ama benim en memnun kaldığım viper os
4.9 kernel olarak: zucc, dab, vimb

4.9 kernel tabanlı yani 4.9 kernel yüklü gelen romlara 3.18 kurmayın düzgün çalışmaz veya 3.18 tabanlılara 4.9 kurmayın. 4.9 kernel daha performanslı, daha güncel.
Hocam RR kullanıyorum stok kernel ile. 3 GB ramin 2.2 si hep kullanımda, greenify de işe yaramıyor, şarj hızlı bitiyor, bildirim problemi var ve telefonu uzun süre kullanmazsam uyandırmaya çalıştığımda biraz bekletiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Hocam RR kullanıyorum stok kernel ile. 3 GB ramin 2.2 si hep kullanımda, greenify de işe yaramıyor, şarj hızlı bitiyor, bildirim problemi var ve telefonu uzun süre kullanmazsam uyandırmaya çalıştığımda biraz bekletiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

oyunlarda performans sıkıntısı çekmiyorsan ram olayına takılma, şarj hızlı bitmesi ve telefonun geç açılması problemi için başka kernel deneyebilirsiniz mesela vimb. Bildirim sorunu dediğiniz wifi ye bağlıyken ve özellikle ekran kilitliyken internette sorun oluyorsa o sorun bende de var bazı romlarda gps açınca düzeliyor bazılarında düzelmiyor ben de çözemedim.

Son düzenleme:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
oyunlarda performans sıkıntısı çekmiyorsan ram olayına takılma, şarj hızlı bitmesi ve telefonun geç açılması problemi için başka kernel deneyebilirsiniz mesela vimb. Bildirim sorunu dediğiniz wifi ye bağlıyken ve özellikle ekran kilitliyken internette sorun oluyorsa o sorun bende de var bazı romlarda gps açınca düzeliyor bazılarında düzelmiyor ben de çözemedim.
Hocam kerneli indirip kurulu olan romun üstüne flashlıyor muyuz?

Üst Alt