Soru Önerebileceğin Rom ?

toksoz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
REDMİ NOTE 12 P
Meslek
Esnaf
Konular
10
Cihazım Mi 9T Pro google uygulamalarının olmadığı en güncel ve en iyi performans veren tavsiye edeceğiniz bir rom var mı?

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Bu revosu ilk denemek istiyorum. Yeni rom atacağım. Tek takıntım pil performansı iyi bir rom atıp onu 1 yıldan az olmamak kaydıyla kullanmak.
Revolution OS en iyisidir bana göre. Şuan revolution OSda değilim fakat cihazım eski ve mi6 olmasına rağmen 9 saat 50 dakika ekran süresi alıyordum.

Oyla:

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Oyla:

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
revos tavsiyem kesinlikle

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Revos deneyimim oldu ancak çok oynanmış bir rom gibi geldi bana. yazı tipi farklı, teması, kilit açma sesi (gerçi bu güzeldi lafım yok :) ) mi müzik uygulamasında youtube arka plan oynatma açılmıyor falan. bunu vanced ile çözmeye çalışırkende sistemi çökertip 1 saatte eski roma geri döndüm :)
Sormak istediğim kafamda xiaomi.eu beta sürümü ve mi room beta sürümü var (tabi stabilleri de olabilir). aralarında ki farkları bilen varsa karar vermeme yardımcı olabilir mi? Ben şahsen global romu seviyorum. tek derdim gereksiz uygulamalardan ve arka planlardan arındırılmış, miui arama ve mesaj uygulamalı bir rom. kısaca süslenmiş detaylandırılmış vs.. yerine sadeleştirilmiş orjinale sadık kalınmış bir rom yüklemek istiyorum. hangisi daha mantıklı olur sizce?

Son düzenleme:
Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Revos deneyimim oldu ancak çok oynanmış bir rom gibi geldi bana. yazı tipi farklı, teması, kilit açma sesi (gerçi bu güzeldi lafım yok :) ) mi müzik uygulamasında youtube arka plan oynatma açılmıyor falan. bunu vanced ile çözmeye çalışırkende sistemi çökertip 1 saatte eski roma geri döndüm :)
Sormak istediğim kafamda xiaomi.eu beta sürümü ve mi room beta sürümü var (tabi stabilleri de olabilir). aralarında ki farkları bilen varsa karar vermeme yardımcı olabilir mi? Ben şahsen global romu seviyorum. tek derdim gereksiz uygulamalardan ve arka planlardan arındırılmış, miui arama ve mesaj uygulamalı bir rom. kısaca süslenmiş detaylandırılmış vs.. yerine sadeleştirilmiş orjinale sadık kalınmış bir rom yüklemek istiyorum. hangisi daha mantıklı olur sizce?
Benim kendi şahsi düşüncem
İkisini de sırayla deneyin hocam 1 hafta falan kullanın kendiniz karar verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum iki rom da zaten birbirlerine çok yakın

Ama ikisinden birini seç derseniz mi room derim

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Kesinlikle revoscuyum ben normalde ve dediğiniz problemlerin hiçbirini yaşamadım ikisi arasından mi room öneririm batarya ve sadelik anlamında daha iyi

Oyla:

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber