Soru Önerdiğiniz modüller?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Evet dediğim gibi yapıyor. Geliştirici seçeneklerinden ekran yenileme hızını göster seçeneğini açıp test ettim. Yenileme hızını 90, 120 Hz yapsam da gösterilen değer hep 60 Hz. Ayrıca cihaz kasıyor gibi hissettirdi.
Sadece 1. ve 2. Seçeneği aktif etmiştim. Kaldırdım maalesef.
Malum güç tasarrufu sağlamak için hocam bir yerlerden kısıyor.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
O kadar kısmasın hocam ya :D
Onun ayarlamasını şöyle yapardım alırdım güç tasarruf moduna ardından STRPxPerformance menüsünü açardım oradan elle ayarlardım ekran yenileme hızını. Tabi tüm ayarlamalar cihaz yeniden başlatılınca giderdi.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Onun ayarlamasını şöyle yapardım alırdım güç tasarruf moduna ardından STRPxPerformance menüsünü açardım oradan elle ayarlardım ekran yenileme hızını. Tabi tüm ayarlamalar cihaz yeniden başlatılınca giderdi.
Çok zahmetli hocam ya. Ben sürekli bir şeyler denediğim için cihazı yeniden başlatıyorum. Her seferinde uğraşılmaz :) Kaldı ki pilden biraz kazanacağım diye cihazı kastıra kastıra kullanmanın da anlamı yok bence :D

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hocam uygulamalara özel Hertz ayarlayabileceğimiz modül var mı ? Bir ara playstore'dan indirdim Brave ve Snapchat'in hertzini yükselttim fakat bu sefer oyunlar 45 fps'de çalışmaya başladı.Brave ve Snapchat'de normal kullanımda yüksek hertz olmadığı için canımı sıkıyor.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam uygulamalara özel Hertz ayarlayabileceğimiz modül var mı ? Bir ara playstore'dan indirdim Brave ve Snapchat'in hertzini yükselttim fakat bu sefer oyunlar 45 fps'de çalışmaya başladı.Brave ve Snapchat'de normal kullanımda yüksek hertz olmadığı için canımı sıkıyor.
Hiç bakmadım ona hocam, smart hertz diye bir uygulamaydı sanırsam dediğiniz indirip tüm uygulama ve oyunlar için ayarlayın isterseniz.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hiç bakmadım ona hocam, smart hertz diye bir uygulamaydı sanırsam dediğiniz indirip tüm uygulama ve oyunlar için ayarlayın isterseniz.
Onu kullandım uygulamaları yüksek hertz yapıyor fakat oyunları ne yaptıysam 45 fps'de oynatıyor, neyse teşekkür ediyorum :D

Üst Alt