Hocam bu iconları apk yapma yöntemi varmı?3mesaj yukarı bakın
Çok teşekkür ederim3mesaj yukarı bakın
Bunu neden içe aktaramıyorum tema gözüküyor fakat içe aktar dediğimde gelmiyor.Hocam ben tüm ikonların yer aldığı apk dosyasını buldum.Bununla ilgili bi gelişme sağlayabilir miyiz?Oxygenos Square icon pack hd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
arkadaşlar yaptım elimden gelen budur herkese iyi forumlar konu açma gereği duymadım.
Teşekkür ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam kurdum ama bu APK, gözükmüyor temalarda.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pardon yanlış olmuş, 47. Mesaja çıkar mısın?Teşekkür ederim.
Hocam kurdum ama bu APK, gözükmüyor temalarda.
İkonlar icin teşekkür ederimHocam ben tüm ikonların yer aldığı apk dosyasını buldum.Bununla ilgili bi gelişme sağlayabilir miyiz?Oxygenos Square icon pack hd
arkadaşlar yaptım elimden gelen budur herkese iyi forumlar konu açma gereği duymadım.
Merhaba icon lar cok güzel elinize sağlıkGlobal Romda Kullanamazsınız
Kadirsakarya arkadaşımızın isteği üzerine ertndrsn 'un zorluklarla bulduğu, benim de çoğu şeyi tek tek eklemek zorunda kaldığım icon pack. Tüm forum ailesi beğendiği takdirde kullanabilir.
Kurulum
Dosya mtz halindedir. Classic temaya eklenmiştir.
-Temayı indiriniz
-Ayarlar - Temalar - Daha fazla Görüntüle - İçe Aktar diyerek temayı yükleyiniz ve uygula diyerek yüklemeyi tamamlayınız.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.