OnePlus One dokunarak uyanma

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Herkese selamlar.
OnePlus One cihazıma MIUI v5 kurdum. Önce XS geliştiricisinin yarı offical ROM kurudm. Bunda orjinal OPO CM11s deki gibi cihaz ekranı kapalıyken ekrana şekiller çizerek kamera gibi bazı uygulamaların kısayollarına erişim sağlanıyordu. Offical ROM da hiçbiri yok. Bunu sağlayabilir miyiz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: OnePlus One dokunarak uyanma

engerex pid=11353 dateline=1413722322' Alıntı:
Herkese selamlar.
OnePlus One cihazıma MIUI v5 kurdum. Önce XS geliştiricisinin yarı offical ROM kurudm. Bunda orjinal OPO CM11s deki gibi cihaz ekranı kapalıyken ekrana şekiller çizerek kamera gibi bazı uygulamaların kısayollarına erişim sağlanıyordu. Offical ROM da hiçbiri yok. Bunu sağlayabilir miyiz?

Hocam genel olarak bu özellik romla değil kernelle ilişkili bir özellik. Cihazınız için MIUI uyumlu kernellere bir bakmanızı tavsiye ederim.

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: OnePlus One dokunarak uyanma

cantara pid=11381 dateline=1413790483' Alıntı:
engerex pid=11353 dateline=1413722322' Alıntı:
Herkese selamlar.

Hocam genel olarak bu özellik romla değil kernelle ilişkili bir özellik. Cihazınız için MIUI uyumlu kernellere bir bakmanızı tavsiye ederim.
 Bir kaç gündür XS geliştiricisinin yarı offical ROMu kurdum. Bunda bildirim çubuğuna çift tıklayıp kilitleme ve V işaretiyle el feneri açma hariç tümü var. Menüde Stock Setting ayarları da. Şu an iyi görünüyor. Ancak güncelleme geldiğinde bildiriyor, indiriyor, kurmuyor. Bunda sıkıntı yaşıyorum. Yeni güncelleme geldiğinde offical ROMu da 1 hafta deneyip her ikisini kıyaslayıp birini sürekli kullanacağım.

Üst Alt