- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 72
Ne açıdan?Bence mi 5 pro, one Plus 3 un kamerasını çok yetersiz gördüm
Ne açıdan?Bence mi 5 pro, one Plus 3 un kamerasını çok yetersiz gördüm
Video da ilk sıraya mi 5 pro sonra P9 lite koyarım. One Plus 3 olmadıNe açıdan?
Bende bunu izliyordum çoğu yerde op3 almış ama video performansı mi 5 ten düşük kesinlikleTek kaynaktan bakmamanızı öneririm. Şu videoyu da şuraya koymakta fayda var.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OnePlus 3 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.
Ben çok minimal farkla Mi5'in önde olduğunu düşünüyorum video konusunda. Ama fotograf konusundaki fark gerçekten kayda değer. Hele de ışıgın düştüğü ortamlarda Mi5'in greni temizleyememesi gözlerden kaçmıyor diye düşünüyorum.Bende bunu izliyordum çoğu yerde op3 almış ama video performansı mi 5 ten düşük kesinlikle
Aynen hocam gece performansında bende farkettim ama bazı fotoğraflar da da sanki çok amatörce çekilmiş gibi geldi hafif cihaz kaydirilmis gibi geldi. Ne bilim yani benim mi 4 bile bunu daha iyi çeker dediğim fotoğraf oldu video daBen çok minimal farkla Mi5'in önde olduğunu düşünüyorum video konusunda. Ama fotograf konusundaki fark gerçekten kayda değer. Hele de ışıgın düştüğü ortamlarda Mi5'in greni temizleyememesi gözlerden kaçmıyor diye düşünüyorum.
OnePlus 3 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.
Fotoğraf makineleri her zaman yanımızda taşıyamayiz heralde. Aynı zamanda o kadar para vermişiz 2000 liralık cihazda 1000 liralık bir cihazın kamerası olursa olmaz yani. Çevrendekiler demez mi sen buna o kadar para verdin net fotoğraf bile cekemiyorsun. Niye aldın ki o zaman. Kimse kötü kameralı cihaz almak istemez heraldeSizleri kesinlikle eleştirmiyorum Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın Renkler ve zevkler tartışılmazdır ancak fikirlerini belirtmek isterim. Tlf sağlam olsun çabuk deforma olmasın, kazadır özel gündür anlaşılacak foto çeksin yeter karanlıkmış, pikselmiş vs pro mu istiyor sun çok güzel fotoğraf makineleri var...