- Adım
- Brkbrk
- Cihazım
- oneplus
- Konular
- 0
Yani cihaz OTA güncellemesi almaya devam ediyor mu?
Evet devam ederYani cihaz OTA güncellemesi almaya devam ediyor mu?
telefonun hangi modeldi? ve hangi sürüm yükledin hiç global avrupa?ben yaptım oldu teşekkürler emegünüze sağlık
Hocam yaptınız mı güncellemeyi ben de a11 geri geçtim benimde karşıma bu geldiCihazımdaki sürüm şu anda düşürülmüş android 11. Cihaza gelen, görseldeki güncelleme başımıza bela olan andorid 12 mi? Değilse güncellemeyi yapayım mı? TeşekkürlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet yaptım güncellemeyi ve android 12 kullanıyorum. 1 imei kapandı şu an diğerine geçtim bakalımHocam yaptınız mı güncellemeyi ben de a11 geri geçtim benimde karşıma bu geldi
Hocam selamlar bugün one plus 9 pro 5g aldım acaba bu dosyalar 5g içinde geçerli mi değilse nereden indirip kurmam gerekiyor,bu arada cihaz t mobile fark edermi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Bu yükseltme yöntemi telefonun tüm içeriğini silecektir, lütfen önce yedekleme yaptığınızdan emin olun.
Android 11'e geri dönmek ister misiniz? Geri Alma paketini aşağıdaki bağlantılardan indirin:
- Aşağıdaki bağlantılardan uygun geri alma paketini indirin.
- Geri Alma paketini telefon belleğine kopyalayın.
- Bunu yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. (dosya uzantısı.zip ise .apk olarak değiştirin).Geri almak için buna ihtiyacınız olacak. Ardından, uygulamayı açın -> sağ üstteki dişli simgesine dokunun -> sürüm düşürme paketini bulun ve ona dokunun -> kurulumun tamamlanmasını bekleyin -> yeniden başlat'a dokunun- Yükseltme tamamlandıktan sonra Yeniden Başlat'a tıklayın.
- Geri alma başarılı
NOT: Tüm sorumluluk size aittir.
- OnePlus 9 Pro geri alma paketleri için indirme bağlantıları:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Benim cihaz eski sürüme indirilemez diye uyarı veriyor nasıl düzelticemResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Bu yükseltme yöntemi telefonun tüm içeriğini silecektir, lütfen önce yedekleme yaptığınızdan emin olun.
Android 11'e geri dönmek ister misiniz? Geri Alma paketini aşağıdaki bağlantılardan indirin:
- Aşağıdaki bağlantılardan uygun geri alma paketini indirin.
- Geri Alma paketini telefon belleğine kopyalayın.
- Bunu yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. (dosya uzantısı.zip ise .apk olarak değiştirin).Geri almak için buna ihtiyacınız olacak. Ardından, uygulamayı açın -> sağ üstteki dişli simgesine dokunun -> sürüm düşürme paketini bulun ve ona dokunun -> kurulumun tamamlanmasını bekleyin -> yeniden başlat'a dokunun- Yükseltme tamamlandıktan sonra Yeniden Başlat'a tıklayın.
- Geri alma başarılı
NOT: Tüm sorumluluk size aittir.
- OnePlus 9 Pro geri alma paketleri için indirme bağlantıları:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir