- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Le2110 china model bildiğim kadarıylale2110 için global sürüm mü avrupa mı indirmeliyim acaba
Le2110 china model bildiğim kadarıylale2110 için global sürüm mü avrupa mı indirmeliyim acaba
hindistan rom unuOneplus 9pro/ LE2121 cihazıma hangi sürümü indirmeliyim?
Android 13den dönmek için de kullanabilir miyiz? A13 gerçekten çöp, teli alalı bir ay olmadı aldığım gibi tüm güncellemeleri tek tek yaptım, ekran süresi max 5 saat, kamerada video kaydına başlayınca 1 2 saniye takılıp devam ediyor, aşırı satutasyonu yüksek renkli videolar çıkıyor, yazılımı çöp etmişler . Son olarak 2115 sürümü Avrupa mı
By.TRabZonLu™ hocam bilginiz var mı?Android 13den dönmek için de kullanabilir miyiz? A13 gerçekten çöp, teli alalı bir ay olmadı aldığım gibi tüm güncellemeleri tek tek yaptım, ekran süresi max 5 saat, kamerada video kaydına başlayınca 1 2 saniye takılıp devam ediyor, aşırı satutasyonu yüksek renkli videolar çıkıyor, yazılımı çöp etmişler . Son olarak 2115 sürümü Avrupa mı
Çeviri yapın hocam adım adım yazıyor.Bende şimdi denemek için 13 e güncelleme yapıcam ne eksiler vardıBy.TRabZonLu™ hocam bilginiz var mı?