Yardım oneplus 8t kb 2003 şebeke sorunu

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
64
oneplus 8t kb 2003 sürümü için yoğun şekilde şebeke problemi mevcut , bunun çözümü var mı

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
Şebeke hiçmi gelmiyor yoksa az çekip git gel mi oluyor telefonunuzda. ve üzerinde hangi android sürümü mevcut. imei sorguda imei görünüyor mu ?

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
64
Şebeke hiçmi gelmiyor yoksa az çekip git gel mi oluyor telefonunuzda. ve üzerinde hangi android sürümü mevcut. imei sorguda imei görünüyor mu ?
hat var gösteriyor ancak arama yapılmıyor mesaj gitmiyor gelmiyor , telefonu yeniden başlatinca düzeliyor , Android 12 mevcut

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
hat var gösteriyor ancak arama yapılmıyor mesaj gitmiyor gelmiyor , telefonu yeniden başlatinca düzeliyor , Android 12 mevcut
Oxygen Updater diye bir uygulama var google play da onunla böyle durumlarda çözüm bulunabileceğine dair konu başlıkları görmüştüm. telefonun sürümü avrupa mı hangisi bilmiyorum ancak telefonu kurtarma ihtimalin yüksek araştırmalısın.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
64
Oxygen Updater diye bir uygulama var google play da onunla böyle durumlarda çözüm bulunabileceğine dair konu başlıkları görmüştüm. telefonun sürümü avrupa mı hangisi bilmiyorum ancak telefonu kurtarma ihtimalin yüksek araştırmalısın.
donanım haberde okudum , sürümü 11.0.3 e getirebilirsem düzelir diyorlar , bi kaç kişi yapmış düzelmiş düzelmeyende var biraz karışık sanırım

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
donanım haberde okudum , sürümü 11.0.3 e getirebilirsem düzelir diyorlar , bi kaç kişi yapmış düzelmiş düzelmeyende var biraz karışık sanırım
sırasıyla yaparsan hiçbir karışıklık olmaz sürüm düşürmeyi güncelleme kısmından manuel güncelleme yöntemi ile yapıyorlar ve bahsettiğin sürümü internetten telefona indirip güncellemeyi elle seçip yüklersen olur. senin telefon kurtulur çünkü yeniden başlatınca düzeliyor diyorsun.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
64
sırasıyla yaparsan hiçbir karışıklık olmaz sürüm düşürmeyi güncelleme kısmından manuel güncelleme yöntemi ile yapıyorlar ve bahsettiğin sürümü internetten telefona indirip güncellemeyi elle seçip yüklersen olur. senin telefon kurtulur çünkü yeniden başlatınca düzeliyor diyorsun.
evet yeniden başlatıyorum düzeliyor , bi süre sonra tekrar aynı şekilde oluyor döngü halinde

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
evet yeniden başlatıyorum düzeliyor , bi süre sonra tekrar aynı şekilde oluyor döngü halinde
Birde bu telefonlar xiaomi telefonlara benzemez düzeltebilirseniz sakın güncelleme vs birşey yapmayın birdaha kurtarması zor oluyor.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
64
Birde bu telefonlar xiaomi telefonlara benzemez düzeltebilirseniz sakın güncelleme vs birşey yapmayın birdaha kurtarması zor oluyor.
aslında birinde var bu telefon , bu sorunu yaşadığı için telefondan soğumuş çok uygun fiyata satıyor almayı düşünüyorum özellik olarak çok güzel telefon çünkü

Üst Alt