hat var gösteriyor ancak arama yapılmıyor mesaj gitmiyor gelmiyor , telefonu yeniden başlatinca düzeliyor , Android 12 mevcutŞebeke hiçmi gelmiyor yoksa az çekip git gel mi oluyor telefonunuzda. ve üzerinde hangi android sürümü mevcut. imei sorguda imei görünüyor mu ?
Oxygen Updater diye bir uygulama var google play da onunla böyle durumlarda çözüm bulunabileceğine dair konu başlıkları görmüştüm. telefonun sürümü avrupa mı hangisi bilmiyorum ancak telefonu kurtarma ihtimalin yüksek araştırmalısın.hat var gösteriyor ancak arama yapılmıyor mesaj gitmiyor gelmiyor , telefonu yeniden başlatinca düzeliyor , Android 12 mevcut
donanım haberde okudum , sürümü 11.0.3 e getirebilirsem düzelir diyorlar , bi kaç kişi yapmış düzelmiş düzelmeyende var biraz karışık sanırımOxygen Updater diye bir uygulama var google play da onunla böyle durumlarda çözüm bulunabileceğine dair konu başlıkları görmüştüm. telefonun sürümü avrupa mı hangisi bilmiyorum ancak telefonu kurtarma ihtimalin yüksek araştırmalısın.
sırasıyla yaparsan hiçbir karışıklık olmaz sürüm düşürmeyi güncelleme kısmından manuel güncelleme yöntemi ile yapıyorlar ve bahsettiğin sürümü internetten telefona indirip güncellemeyi elle seçip yüklersen olur. senin telefon kurtulur çünkü yeniden başlatınca düzeliyor diyorsun.donanım haberde okudum , sürümü 11.0.3 e getirebilirsem düzelir diyorlar , bi kaç kişi yapmış düzelmiş düzelmeyende var biraz karışık sanırım
evet yeniden başlatıyorum düzeliyor , bi süre sonra tekrar aynı şekilde oluyor döngü halindesırasıyla yaparsan hiçbir karışıklık olmaz sürüm düşürmeyi güncelleme kısmından manuel güncelleme yöntemi ile yapıyorlar ve bahsettiğin sürümü internetten telefona indirip güncellemeyi elle seçip yüklersen olur. senin telefon kurtulur çünkü yeniden başlatınca düzeliyor diyorsun.
Birde bu telefonlar xiaomi telefonlara benzemez düzeltebilirseniz sakın güncelleme vs birşey yapmayın birdaha kurtarması zor oluyor.evet yeniden başlatıyorum düzeliyor , bi süre sonra tekrar aynı şekilde oluyor döngü halinde
aslında birinde var bu telefon , bu sorunu yaşadığı için telefondan soğumuş çok uygun fiyata satıyor almayı düşünüyorum özellik olarak çok güzel telefon çünküBirde bu telefonlar xiaomi telefonlara benzemez düzeltebilirseniz sakın güncelleme vs birşey yapmayın birdaha kurtarması zor oluyor.
fiyat ne istiyoraslında birinde var bu telefon , bu sorunu yaşadığı için telefondan soğumuş çok uygun fiyata satıyor almayı düşünüyorum özellik olarak çok güzel telefon çünkü