Sohbet Oneplus 7T Pro'ya geçmek

S

Silinen üye 107783

Guest
An itibariyle One Plus 7T geçmiş bulunuyorum :D tabi ki buradan gitmeyeceğim :$ Ama Oxygen Os'da karanlık mod olmaması beni üzdü. Yada ben bulamadım. Kafamda deli sorular facepalm~~

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
An itibariyle One Plus 7T geçmiş bulunuyorum :D tabi ki buradan gitmeyeceğim :$ Ama Oxygen Os'da karanlık mod olmaması beni üzdü. Yada ben bulamadım. Kafamda deli sorular facepalm~~
Hayirli olsun hocam :)
Bildigim kadariyla darkmode var hocam. Tabi cihaz pazartesi elimde olacagi icin nerede bilmiyorum ancak youtube da incelemelerde Darkmodda kullaniyorlardi.
Ilk izleniminiz ne cihaz hakkinda ? :)

S

Silinen üye 107783

Guest
Hayirli olsun hocam :)
Bildigim kadariyla darkmode var hocam. Tabi cihaz pazartesi elimde olacagi icin nerede bilmiyorum ancak youtube da incelemelerde Darkmodda kullaniyorlardi.
Ilk izleniminiz ne cihaz hakkinda ? :)

Teşekkür ederim hocam :) Ekran konusunda söyleyecek söz bulamıyorum muazzam akıcı ve canlı. Sistem desen öyle, stabilite budur bence. Stereo hoparlörleri özlemişim. Kamera K20 Pro'dan kesinlikle daha iyi. 90 Hz olayı kendini hissettiriyor. Ama dediğim gibi fark mode kurcaladım ama bulamadım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam :) Ekran konusunda söyleyecek söz bulamıyorum muazzam akıcı ve canlı. Sistem desen öyle, stabilite budur bence. Stereo hoparlörleri özlemişim. Kamera K20 Pro'dan kesinlikle daha iyi. 90 Hz olayı kendini hissettiriyor. Ama dediğim gibi fark mode kurcaladım ama bulamadım :D

Edit: Ayarlar - Kişiselleştirme - Ton - Koyu

Yaptığınız da dark mode oluyor :D

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Abi istersen bu senenin cihazını değil de bir sonraki senenin cihazını kullan
İşlemci onemszise Mı Note 10 alınabilir ya da 10 Aralık lansman beklenebilir

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22

Edit: Ayarlar - Kişiselleştirme - Ton - Koyu

Yaptığınız da dark mode oluyor :D
Dediginiz gibi oneplusta mukemmel bir ekran deneyimi bizi bekliyor. Xiaomi de Sirf Ekran kalitesi dusuk,Islemci Yuksek tutuldugu icin Fiyat performans adi altinda cihaz satabiliyorlar. Ama dokunmatik gecikmeleri kacinilmaz oluyor. Ve bu gercekten rahatsiz edici. Herhangi bir mudahele de yapilmiyor.
Ayni çizgi devam.
Sirf ekrani icin bir telefon aliyorum oneplustan,
Sizin de gordugunuz uzere Fark bariz ortada.
Yarin telefon gelince bende Tecrubelerimi aktaracagim. Tekrardan hayirli olsun. :)

Abi istersen bu senenin cihazını değil de bir sonraki senenin cihazını kullan
İşlemci onemszise Mı Note 10 alınabilir ya da 10 Aralık lansman beklenebilir
Fark eden birsey olmicak dostum 855 plus ile 865 arasinda %15 hiz farki olacak.
Oneplus 8 Ayrica Android 10 ile cikacak 7t pro gibi ve Ekran da 7t pro ile ayni qhd 90hz olucak. Farkeden tasarimsal degisiklikler olabilir. Zaten bu cihazdan memnun kalirsam, Ileriki cihazlarini da alirim. Tavsiyen icin tesekkur ederim. Suanlil xiaomiden cihaz dusunmuyorum.
Islemci ve Ekran bir cihazda olabilecek en onemli unsurlardir bana gore. Bunu degerlendirmek lazim :)

Crux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Konular
0
En iyisini yapmışsınız en iyi üretici, 1.OnePlus 2. Xiaomi. McLaren Edition kullanıyorum tasarımı için aldım kutusu, şarj aleti bile mükemmel.

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Ben de 7t pro kullanıcıları kervanına katılmış bulunmaktayım. Sayın AdeLa (Ender) Hocamın cihaz hakkında dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Cihaz anlatılmaz, yaşanır. Ayrıca cihazı temin etmemde yardımı dokunan Sayın Baver Hocama (Burda hesabı var mı ya da kullanıcı adı nedir bilmiyorum), cihazın ilk kullanıcısı Sayın Osman Hocama ve cihaz hakkında bıkmadan, usanmadan tecrübelerini paylaşan Sayın Ender Hocama Sonsuz Teşekkürlerimi Borç bilirim. İyiki burdasınız ve iyiki varsınız.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Ben de 7t pro kullanıcıları kervanına katılmış bulunmaktayım. Sayın AdeLa (Ender) Hocamın cihaz hakkında dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Cihaz anlatılmaz, yaşanır. Ayrıca cihazı temin etmemde yardımı dokunan Sayın Baver Hocama (Burda hesabı var mı ya da kullanıcı adı nedir bilmiyorum), cihazın ilk kullanıcısı Sayın Osman Hocama ve cihaz hakkında bıkmadan, usanmadan tecrübelerini paylaşan Sayın Ender Hocama Sonsuz Teşekkürlerimi Borç bilirim. İyiki burdasınız ve iyiki varsınız.
Hayırlı Olsun hocam :)

Üst Alt