Soru Oneplus 7 Pro Görüşme Kaydedici Aktif Etmek (Rootsuz)

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Merhaba arkadaşlar mi 6 dan oneplus 7 pro ya gectim. Ama yazılım olarak bence mi den cok geride. Örnek olarak,

uygulama klonda cok sınırlı, mi ise bütün herseyi ikinci uygulama olarak klonluyordu,

Ses kaydedici maalesef yok bahsettiğim görüşme kaydedici, alternatif uygulamalar var ama mi ninki kadar kapsamlı degil,

Tema ve duvar kağıdı magazasi yok, simgeler çok kısıtlı..

Su an büyük eksik olarak gözüme carpanlar bunlar, simdi en önemlisi ses kaydediciyi ya da komple mi deki arama ceviriciyi ses kaydedici ile bu cihaza yükleyebilir miyiz?

GM1913 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Hocam baya güzel açıklamissiniz ağzınıza sağlık.

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Neyse o zaman ben buradan alacaklara sesleneyim. Cihaz resmen akiyor cok hizli. Kasa ve ekran oldukca kalite duruyor.. Boyut olarak bir tık büyük gibi tek el ile kullanım zor. Kamera cok guzel. Ekran aynı sekilde renkler vs cok canlı. Pil sabahtan beri kurcalıyorum yüzde 30 düştü. Pil ömrü de cok iyi.

Düz ekranlara alışan arkadaslar kavisli ekranda sikinti yaşayabilirsiniz. Cunku yazı yazar iken köşedeki harfler kavise denk geliyor..
Kişiselleştirme yok denecek kadar az. Hatta söyle ki cok basit ama can kurtaran detaylar dahi yok, örnek whatsupdan galeriye düşen resimlerin tümünü seçipte silemiyorum tek tek secip siliyorum.Ve bunu eksiklik değil de saf android ve hizina bağlıyoruz.

Alacaklara duyurulur.. Pratik bir cihaz degil.. Ama ben hiz, kamera ve pil ömrü istiyorum der iseniz alınabilir.

GM1913 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Sorun rootsuz çözülmüştür,

1. Joneplus uygulamasını Google Store'dan indirin ve yükleyin:

2.Ayarlarda USB Hata Ayıklama seçeneğini etkinleştirin (Ayarlar - Telefon hakkında kısmından derleme numaranıza 5-6 kez basarak geliştirici seçeneğini aktif edin. Ayarlar menüsüne geri dönerek Sistem - Geliştirici şeçenekleri menüsünden Usb Hata Ayıklama aktif edin.)

3. Minimal Fastboot ADB'yi indirin ve kurun.

4. Ardında Joneplus uygulamasını çalıstırın izin isteyecek acık bi şekilde kalsın uygulama

5. Telefonunuzu PC ile bağlayın, Minimal Fatboot uygulamasın yönetici olarak çalıştırın ve adb devices komutu verip cihazı görüp görmediğini doğrulayın. ardından akttaki adıma geçin

6. Komut penceresine yandaki kodu yapıştırın: adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

7. Telefonunuzdan Joneplus Uygulamasını Açın ve Call Recorder Settings menüsünden Call Recorder Etkinleştirin

8.8.Şimdi Çağrı menüsünde sağ üstte 3 nokta tıklayıp ayarlar açın. Arama kaydı menüsünden çağrı kaydediciyi aktif edebilirsiniz.

olay bu kadar. arama ekranında kaydettiğini göreceksiniz..

Oyla:
Üst Alt