Satış OnePlus 5T

doygun76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
GM
Konular
0
2800 Tl veren biri 200-300 tl daha üstüne koyup sıfır alamıyorsa bu telefonu almasın , 2. el ürün fiyatı mantık olarak sıfırının %50 civarı olaması gerekir bu benim görüşüm ; tabi cihazın temizlik, Kullanım ve garanti durumuna göre artı eksi %10 daha oynayabilir ; sıfır cihaz ile 2. ürün arasında %10-15 arası bir fark ile RİSKE (üründe kullanıcı veya fabrikasoyon arıza , Sıvı teması, vs )deger mi? Sıfır ürünü al sonra o semtte ne kadar telefoncu varsa gez bakalım jilatini bile açılmamış ürüne ne kadar veriyorlar? Başka konuyada yazmıştım Aşağıya kopyalıyorum ;

Merhaba Herkesin malı hiç kuşkusuz değerlidir Ama bir ürüne sıfır fiyat'ı veya sıfıra yakın bir fiyat vermeyi açıkça anlayamıyorum.
1- Sıfır ürün aldığımda garanti süresi maximum oluyor
2-Muhattabım satıcı oluyor üründe sorun halinde ortalama 2 hafta içinde birebir değişim
3-Kredi kartı ile alış veriş olanaği
4-Kredi kartı puan olanağı örnek kampanya ,kart firması ve harcama durumuna göre 25-50-75-100 tl puan Örnek 1300 tl ürün 75 tl puan geldiğinde 1225 tl ye geliyor
5- Sıfır ürün kutuyu ben açıyorum üründe önceki sahibinin kullanımından kaynaklı sıkıntılı bir durum ve tereddütüm olmuyor.

Kısaca 2. el üründe hep bir risk vardır. Bir misalde ben vereyim Mİ6 bakıyorum Migrosta sıfır 1999 TL adam 3-4 aylık kullandığı ürüne 1920 TL fiyat çekmiş; Herkesin kişisel görüşüme saygım var ama Kısaca Bu fiyatlara 2. El almak hiç mantıklı değil...

Son düzenleme:

Sucrofe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adana
Cihazım
Tablet
Konular
1
Peki madem öyle gece dolar 1 kuruş düştü acaba ne kadar indirim yapması lazım sayın iktisat profesörü beyfendi, huh?
Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok, biraz düşünürsen anlamana yardımcı olabilirim. Bir kuruşun önemi olsaydı hiçbir şeyin fiyatı sabit olmazdı, hepsinin fiyatı her dakika oynardı. Kurda ciddi bir artış veya düşüş olursa o zaman fiyatı değişir. 3 ay önce 2800 TL'ye almış olabilir ama şimdi sıfırı kaç TL? Cihaz değerlendi, hayat pahalılaştı. O zaman ben enayi miyim aldığım fiyata göre satayım? Sıfıra biçilen fiyat neyse ona göre fiyat belirlerim. Anladın mı? Sanmıyorum ama neyse.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Resimleriniz ilk mesajınıza eklenmiştir.
Hayırlı satışlar :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Ürün fotoları koydum cihazda nokta çizik yoktur söylediğim gibi fiyat konusunda arkadaşlara söyliyecek lafım yok herkesin kişisel görüşüdür ama ben cihazı teknosadan 3000TL ye aldım aldıktan sonra cihaz fiyatı attı şuan techno-center denen firma hepsiburada.comdan 3800 TL satmaktadır başkada 8/128 satan(n11.com hepsiburada.com ,gittigidiyor) gibi yerşeri baz alarak söylüyorum başka satan yok 3.800 TL ye satıyorlar benim şahsi görüşümde ikinci el almamaktan yana zaten bugune kadar hiçbir zaman 2.el cihaz almadım satmadım da ilk kez satılığa koydum bir cihazımı oda mi8 almak için
[doublepost=1528667561,1528667515][/doublepost]
Resimleriniz ilk mesajınıza eklenmiştir.
Hayırlı satışlar :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginiz için teşekkür ediyorum cok sağlun :)

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ürün fotoları koydum cihazda nokta çizik yoktur söylediğim gibi fiyat konusunda arkadaşlara söyliyecek lafım yok herkesin kişisel görüşüdür ama ben cihazı teknosadan 3000TL ye aldım aldıktan sonra cihaz fiyatı attı şuan techno-center denen firma hepsiburada.comdan 3800 TL satmaktadır başkada 8/128 satan(n11.com hepsiburada.com ,gittigidiyor) gibi yerşeri baz alarak söylüyorum başka satan yok 3.800 TL ye satıyorlar benim şahsi görüşümde ikinci el almamaktan yana zaten bugune kadar hiçbir zaman 2.el cihaz almadım satmadım da ilk kez satılığa koydum bir cihazımı oda mi8 almak için
[doublepost=1528667561,1528667515][/doublepost]
İlginiz için teşekkür ediyorum cok sağlun :)
Teknosada 8/128 3.099₺ :D ürün linki:

[doublepost=1528669393][/doublepost]
İkinci el olduğundan 2000₺ den fazla verilmez.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8

[doublepost=1528669393][/doublepost]
İkinci el olduğundan 2000₺ den fazla verilmez.
Benim baktığım yerde burası genelde fiyatları bu site üzerinden takip ettiğim için yanlış bilgi vermiş olabilirim ben zaten teknosadan aldım bunu en üsttede belirttim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180611-061502.jpg
    Screenshot_20180611-061502.jpg
    499,8 KB · Görüntüleme: 8

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Benim baktığım yerde burası genelde fiyatları bu site üzerinden takip ettiğim için yanlış bilgi vermiş olabilirim ben zaten teknosadan aldım bunu en üsttede belirttim
Epey sitesi ne fiyatları güncelliyor nede özellikleri, o yüzden kullanmanızı önermem. Ayrıca benden size bir tavsiye; bir şeyi alırken de satarken de piyasayı araştırıp hareket edin, pazardan domates alsanız bile!
[doublepost=1528689428,1528689238][/doublepost]
Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok, biraz düşünürsen anlamana yardımcı olabilirim. Bir kuruşun önemi olsaydı hiçbir şeyin fiyatı sabit olmazdı, hepsinin fiyatı her dakika oynardı. Kurda ciddi bir artış veya düşüş olursa o zaman fiyatı değişir. 3 ay önce 2800 TL'ye almış olabilir ama şimdi sıfırı kaç TL? Cihaz değerlendi, hayat pahalılaştı. O zaman ben enayi miyim aldığım fiyata göre satayım? Sıfıra biçilen fiyat neyse ona göre fiyat belirlerim. Anladın mı? Sanmıyorum ama neyse.
Hiç yurtdışına çıktın mı bilmiyorum ama ne yazık ki yurt dışında senin dediğin gibi işler yürümüyor, insanlar almayıp direniyor mecburen en sonunda fiyat kırıyorlar.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Epey sitesi ne fiyatları güncelliyor nede özellikleri, o yüzden kullanmanızı önermem. Ayrıca benden size bir tavsiye; bir şeyi alırken de satarken de piyasayı araştırıp hareket edin, pazardan domates alsanız bile!
Birader emin olabilirsin ki ben pazardan domates alırken bile en az 3-4 yere bakıp alıyorum. Onun dışında evet Teknosa da fiyatı 3.100 oluğunu yeni gördüm önceden baktığımda 128 liği stokta yoktu 64lüğüde 2.800 Tl satılıyordu.
[doublepost=1528689637,1528689467][/doublepost]
[doublepost=1528689428,1528689238][/doublepost]
Hiç yurtdışına çıktın mı bilmiyorum ama ne yazık ki yurt dışında senin dediğin gibi işler yürümüyor, insanlar almayıp direniyor mecburen en sonunda fiyat kırıyorlar.
Ben acil satmak gibi bir niyetim yok cihazdan gayet memnunum sadece mi 8 almak için satılığa çıkardım yani illa kesin satıp alacam gibisine değilim satılmazsa kullanırım cihazın en ufak sorunu dahi yok yani anlıyacağın hocam keyfi satılık bir cihaz acelesi veya sıkıntısı olduğundan satmıyorum yada illa mi 8 alacam gibi birşey yok zaten burda kimseyede zorla 2.800e alın demiyorum dediğin gibi teknosada şuan 3.100 tlye satılıyormuş arkadaşlar isterkerle teknosadanda alabilir veya bekleyip mi 8 de alabilir herkesin kendi tercihi

Üst Alt