Rom Oneplus 13 ColorOs & OxygenOs Global-Hint

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
dostum merhabalar bilmediğim için soruyorum,emeklerin için teşekkür ederim. ilk defa oneplus kullanıyorum o yüzden çok bilgim yok açıkcası,xiaomi de miflash ile kilit açıksa her rom u kurabiliyorduk oneplus da bu tarz bir uygulama var mı bu şekilde geçiş yapamaz mıyız?
Merhaba, Oneplus rom kurulumu anlamında çok alternatifi olan bir cihaz değil hocam fakat fastboot enhnace programı var payload dosyasını seçip kurulum yapabiliyoruz

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Merhaba emekleriniz için teşekkür ederim. Cihazımızın global mi çin versiyonu mu olduğunu nasıl anlıyoruz hocam

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba emekleriniz için teşekkür ederim. Cihazımızın global mi çin versiyonu mu olduğunu nasıl anlıyoruz hocam
Rica ederim hocam en sağlıklısı BTK orada cihazın model kodu belli oluyor kontrol ettim özellikle benim telelfonum:

Üretici: Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd, Pazar Adı: PJZ110, Marka:1+, Model Bilgileri: PJZ110

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Rica ederim hocam en sağlıklısı BTK orada cihazın model kodu belli oluyor kontrol ettim özellikle benim telelfonum:

Üretici: Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd, Pazar Adı: PJZ110, Marka:1+, Model Bilgileri: PJZ110
Sizinki global model mi oluyor hocam bende bakayım

Üst Alt