- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xiaomi 14 ultra
- Meslek
- Elektronik Yazılım
- Konular
- 12
Maalesef giremedim ya siz?One settings bölümüne girebildiniz mi?
Maalesef giremedim ya siz?One settings bölümüne girebildiniz mi?
Hocam Mi 9T Pro'da zaten kasma donma yaşamıyorum. Volte vowifi de etkin. Apk dosyalarını rahatlıkla yüklüyorum ama global romdaki gibi demişsiniz orayı anlamadım.Eu beta gibi kasma donma yok volte desteği gelmiş istediğiniz apk dosyasını global romdaki gibi yükleyebilirsiniz açılış animasyonu çok güzel bulunduğum odadan wireless çekmiyordu şimdi çekiyor şarjda bir anormallik yok. Enson twrp ve magisk güncelleyin sonra romu flashlayın
Eu beta veya eu stabil romda çin temasını değiştirmek istediğiniz zaman global tema yüklemesine izin vermiyordu. Ama bu romda istediğiniz apk dosyasını yükleme oluyorHocam Mi 9T Pro'da zaten kasma donma yaşamıyorum. Volte vowifi de etkin. Apk dosyalarını rahatlıkla yüklüyorum ama global romdaki gibi demişsiniz orayı anlamadım.
Açılış animasyonu maalesef cihazı kurtarmıyor. Bir tek şarj konusu kaldı ondan emin ddğilim belki daha iyidir eu betadan
Üyelikle alakası yok One settings i miui 12.5 içine koyayamamış Android 11 de sıkıntılıymışMaalesef. sanırım üyelikle alakalı
Üyelikle alakası yok One settings i miui 12.5 içine koyayamamış Android 11 de sıkıntılıymışMaalesef. sanırım üyelikle alakalı
Yarın atarım çok müsait değilim şuanRomun içindeki temaları çıkarıp buraya atabilecek biri yok mu ya?
Bir arkadaşın cihazına kurduk ancak yapılandırmaya geçerken Sistem hatası verdi 3 kez acaba nedeni ne olabilir?Üyelikle alakası yok One settings i miui 12.5 içine koyayamamış Android 11 de sıkıntılıymış
Bende sordum zaten göremeyince onu direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üyelikle alakası yok One settings i miui 12.5 içine koyayamamış Android 11 de sıkıntılıymış
Bende sordum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın atarım çok müsait değilim şuan
Üstadım android 10 şuan ki sürüm. Bu gelen güncelleme de android 10 diye biliyorum? O zaman sorun olmaz diye algıladım?Blackelectro, Android sürüm değişiyorsa sorun olabilir