- Adım
- İlker
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 0
Ben 12.5 odaklı düşündümlkrsparrow eu stabil MIUI 12 denediniz mi peki ?
Ben 12.5 odaklı düşündümlkrsparrow eu stabil MIUI 12 denediniz mi peki ?
Stoya hocam cihazlarımda root yok maalesef uygulamaları yeniden yüklemek sorun değil ancak ayarlari baştan aşağıya tekrar yapmak baya zahmetli oluyor benim için sadece ayarlar için bir durum var mi ? Mi 10t için efs veya full backup aldınız mi acabaTurko31, Farklı roma geçerken 4 wipe, güncelleme yapıyorsak 2 wipe yapıyoruz.
Yedekleme için swiftbackup öneririm ama root (magisk) şart.
Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması
Uygulaması satın aldım tüm uygulamaları yedekledim bu arada sdkartta yedekleme özelliği varmış daha güzel oldu ancak şöyle bir sorum var sildiğim uygulamanın yedegi duruyor onu silemiyorum nasıl silebilirim Onu bende bulamadım hocam. Yedeği komple silip tekrar kullandıklarımı yedekledim. Çünkü...forum.miuiturkiye.net
Teşekkürler Stoya hocam mi 9t ye veda ediyorum sanırım yarin yoluma mi 10t veya mi 10t lite ile devam edecem gibi duruyor maddi duruma göre artıkTurko31, Bu rom değişiklik işleri tam boş vakit işi,kendime vakit ayırıp tek tek ayarlıyorum
Bu yedekleme yöntemini deneyebilirsiniz... Yerel yedekleme
Diğer - Muhtelif yedekleme metodları
Bu şekilde yapınca imaj almış gibi mi oluyorEvet hocam. Cihazınız içerisinde Dosyalar uygulamasında TWRP klasörü oluşuyor. Backup'ta bu klasörün içerisinde oluyor yedek aldıktan sonra bunu silmemeniz gerekiyor. Bunun içinde onu Pc veya OTG Flash Drive'a yedeklemekte gerekebilir. Ne olur ne olmaz...forum.miuiturkiye.net
EFS almadım çünkü 8 ay yasal kullanım hakkım var,imei işlemi yapıldıktan sonra alırım. Full backup almadım