Son eu betada ben çok feci internet problemleri yaşadım. 24 mbps internetim var cihaz Max 3-4 mbps alıyordu. Ondan dolayı değiştirdim. Şu an gayet memnunumMAD1453, Son eu beta da çalışıyordu
minovo ve miuihellas da varvalla yine eu betaya kaldık
yok hocam da eu beta yükledim son gönderideki gibi oldu twrp anlayamadım ayrıca google maps uygulaması atıyor ve chrome da google hesabı ekleyemiyoruz biraz sinir bozucu tekrar buna döneceğim ya da diğerleri nasıl acaba ?minovo ve miuihellas da var
Redmi Note 2 için bile var ama Mi 8 için rom yok. Bu minovo ekibini anlamış değilim.minovo ve miuihellas da var
proje iptal mi hocam revos ? ayrıca note 8 de kullanıyorum ram kullanımı boşta 3.5 gb nasıl iş bu anlamadımRedmi Note 2 için bile var ama Mi 8 için rom yok. Bu minovo ekibini anlamış değilim.
Bu arada oneos sitesinde ve telegram grubunda hareketlilik var. Bu adamlar projeyi iptal ettiyse niye hala uğraşıyorlar anlamış değilim. Bir sürpriz bekliyorum bunlardan.
Revos bitti Oneos geliyordu gelemedi. Ölü doğduproje iptal mi hocam revos ? ayrıca note 8 de kullanıyorum ram kullanımı boşta 3.5 gb nasıl iş bu anlamadım