Yardım Önemli ... !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.2
Telefon Modeli
Mi 9 Se
Bootloader Kilidi
Açık
Aşağı yukarı iki yıldır bu siteye uyeyim, son aylarda olduğu kadar konulara ve sorulan sorulara ilgisiz insanlar olduğunu göruyorum. Konu dışında abuk subuk birçok mesaja cevap verilirken sorulan hiçbir soruya tam olarak veya hiç cevap alamıyoruz. Bu site bir sohbet platformu değil bizler xiaomi kullanicilari olarak buraya bilgi alışverişi yapmak için giriyoruz amaç net ama sitede farklı konulara ilgi daha yüksek. Bu kadar üye yönetici ve günlük binden fazla aktif kullanıcı içinden benim soruma, sorunuma yardımcı olunamiyorsa buda çok netki amacın dışındayız. Ben özellikle yöneticilerden bu konularda daha hassas olmalarını bekliyorum. Çünkü birçok üyeden daha fazla bilgi ve donanıma sahipler,. Burda kesin olarak kimseye yuklenmiyorum buranın dışında herkesin kendine göre işleri sorumlulukları var yanlız birebir yapılan diyaloglaglarda biraz daha özveri gösterilmesini bekliyorum. Bu forum gerçekten özel ve kesinlikle varlığını sürdürmesi gereken bir platform başladığı misyonuyla devam etmesi temennisiyle diyorum ve noktaliyorum. Sağlıcakla!

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
şöyle bir değerlendirme yapmak isterim.ne yazık ki kimseyi yargılayamayız.bu site, senin benim gibi insanların kurduğu bi site, buradan bir gelirleri olmadığı için, kendi işlerinden arda kalan zamanlarda bakabiliyorlar.ve boş zamanlarında ancak yazılım çözümleriyle ilgileniyorlar.diğer takipçilerde bildiklerine cevap yazıyor.yani cihaz modelinin kullanıcısı ne kadar çok ise o kadar cevap alabiliyorsun.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Galiba bu konunuz için yazmışsınız...

İstediğiniz tavsiyeye özel olarak açılmış forumumuzda 70'ten fazla rehber konu ve sadece bu konulara yazılmış 1000'den fazla cevap var.

Biraz daha detaylı bir arama yaparak soru ve yardım başlıklarını dahil edince konu sayısı 200'ü ve mesaj sayısı da 5000'i geçiyor.

Yani Mi9 SE cihazı için yapılmış rom tavsiyesi, sürümlere ilişkin aktarılan görüşler, performans, batarya incelemeleri çok çok fazla ve sadece bir kaç saniyelik arama ile çok detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Mesajınızda "benim sorunuma yardımcı olunamıyorsa" demişsiniz ancak daha önce defalarca bu soruya cevap verilmiş. Muhtemelen ilgili yönetici ve cihaz kullanıcısı arkadaşlarımız aynı şeyleri tekrar yazmak istememişlerdir. Keşke konu açmak yerine ara butonunu kullanmış olsaydınız...

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Şahsen ben forumda cevabı olan önemsiz bulduğum konulara cevap yazmıyorum. Yazılımsal ve donanımsal problemlerde forumda cevabı olmasına rağmen yardımcı olmaya çalışıyorum muhtemelen diğer kişilerde benim gibi düşünüyordur.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba bu konunuz için yazmışsınız...

İstediğiniz tavsiyeye özel olarak açılmış forumumuzda 70'ten fazla rehber konu ve sadece bu konulara yazılmış 1000'den fazla cevap var.

Biraz daha detaylı bir arama yaparak soru ve yardım başlıklarını dahil edince konu sayısı 200'ü ve mesaj sayısı da 5000'i geçiyor.

Yani Mi9 SE cihazı için yapılmış rom tavsiyesi, sürümlere ilişkin aktarılan görüşler, performans, batarya incelemeleri çok çok fazla ve sadece bir kaç saniyelik arama ile çok detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Mesajınızda "benim sorunuma yardımcı olunamıyorsa" demişsiniz ancak daha önce defalarca bu soruya cevap verilmiş. Muhtemelen ilgili yönetici ve cihaz kullanıcısı arkadaşlarımız aynı şeyleri tekrar yazmak istememişlerdir. Keşke konu açmak yerine ara butonunu kullanmış olsaydınız...
Hocam konu açmadan önce arama butonunu kullaniyorum arama butonu kullanınca da benim istediğim konuya direk ulaşamıyorum evet dediğiniz gibi belli bir modelin yüzlerce konusu var. ilgili başlıklarda var ama arama butonu hiçbir zaman beni istediğim konuya yonlerdirmedi.
Ayrıca paylaştığımız bu konudan yola çıkarak bu sitemini dile getirmedim, ben anlayışla yaklaşıyorum ama birebir diyalogda bile geri dönüş alamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha mecbur değilsiniz ama bir konu aciyosaniz ve size orda sorular soruluyor ve özel mesaj atiliyorsa arkasında durmalısınız...

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ben şahsen tekrar eden seylerden sıkıldım :) havalarda ısınıyor kım gırecek foruma :D

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam konu açmadan önce arama butonunu kullaniyorum arama butonu kullanınca da benim istediğim konuya direk ulaşamıyorum evet dediğiniz gibi belli bir modelin yüzlerce konusu var. ilgili başlıklarda var ama arama butonu hiçbir zaman beni istediğim konuya yonlerdirmedi.
Ayrıca paylaştığımız bu konudan yola çıkarak bu sitemini dile getirmedim, ben anlayışla yaklaşıyorum ama birebir diyalogda bile geri dönüş alamıyorum.
Anladım hocam. Mevcut durumda yönetim ekibindeki arkadaşlarımızın hiç biri Mi9 SE modelini kullanmıyor, dolayısıyla güncel romlar hakkında size bilgi iletmeleri de doğru olmayacaktır.

Oyla:

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Birde forumun yapısı bu duruma sebep oluyor.
Bir cihaz başlığı altında custom romlar, stock romlar, yardım vs gibi alt başlıklar aranan şeyi bulmaya daha yardımcı olmazmı.
Cihaz bölümlerinin altında konu karmaşası var.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam. Mevcut durumda yönetim ekibindeki arkadaşlarımızın hiç biri Mi9 SE modelini kullanmıyor, dolayısıyla güncel romlar hakkında size bilgi iletmeleri de doğru olmayacaktır.
Hocam modelin bir önemi var mi. Xiaomi modellerinin hepsine aynı işlemler yapılmıyor mu. Burda hepiniz rom atmayı twrp kurmayı ve birçok detayı biliyorsunuz. Sizin telefonunuz mi 9 se ve kimse kullanmıyor diye cevap vermeyecektir demeniz çok yanlış Siz benim açtığım bir konuya takilmissiniz. Kendinizi savunmak için böyle acemice bir cevap beklemiyordum. benim diyecek bir sözüm yok daha.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ha mecbur değilsiniz ama bir konu aciyosaniz ve size orda sorular soruluyor ve özel mesaj atiliyorsa arkasında durmalısınız..
2 kez özel mesaj yolu ile sorunuzu bana iletmișsiniz. Ek olarak cevap alamadığınız soru ise bu galiba...
Öncelikle 30 gün sonra üniversite sınavına gireceğim. Foruma bu aralar çok nadir giriyorum. Forumdaki bir çok üye sorularına anında cevap istiyor. Bizimde bir özel hayatımız var 7/24 forumda aktif olamayız maalesef. Vakit buldukça açmış olduğum konulardaki soruları cevaplamaya çalışıyorum. Sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanımıza rağmen sorunuzun cevabını bulamadığınızı belirtmişsiniz.
Sadece o soruyu cevapladığım bir kaç konu ;
Özel mesajla göndermiş olduğum yardım talebine/soruma/sorunuma cevap verilmedi, neden cevap vermiyorsunuz?
Eğer yardım talebinizi, sorunuzu, sorununuzu özel mesajla ilettiyseniz cevaplanmaması son derece doğaldır. Forumların amacı birebir yardımcı olarak tek bir kişinin sorununu çözmek değil, herkese açık bir platformda mevcut sorunların çözülerek hem sorunu yaşayan kişiye şu anda hem de daha sonra aynı sorunu yaşayacak kişilere konu üzerinden ilerleyen dönemlerde yardımcı olunabilmesini sağlamaktır. Dolayısıyla size karşı değil genel olarak özel mesajla gönderilen özel ve kişisel olmayan her türlü yardım talebi karşılıksız bırakılır ve forumların sağlıklı işleyebilmeleri için bırakılmalıdır da.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt