- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
Ellerine sağlık hocam. Mukemmel oldu.
Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.
Mobil veri ve wifi ile ayrı ayrı denedinizmi hocam. Sunucuları ile alakalı arada böyle olabiliyor.Hindistan'a aldım ama ağa bağlanamıyor hatası veriyor neden sebebini bilen varmi? Hindistan'a aldıktan sonra tema uygulamasının verilerini de temizledim
Xiaomi tema mağazasından herhangi bir temayı mtz olarak indirmeyi mi soruyorsunuz hocam?Hocam zhitui-den mtz olarak nasıl download ede biliriz ?
Elinize sağlık oldukça güzel olmuşUyumlu hocam.
Evet hocam. Çin magazasina baktim da bu tema gibisi fazla yok. Bu bildigin telefonun arayuzunu degistiriyor. Boyle temalar buldukca paylasirn ck sevinirim.Xiaomi tema mağazasından herhangi bir temayı mtz olarak indirmeyi mi soruyorsunuz hocam?
Yurtdisindayim hocam mobil veri kullanamıyorum burada olmuyorsa yapacak bisi yok o zaman Sağolun cevabınız için.Mobil veri ve wifi ile ayrı ayrı denedinizmi hocam. Sunucuları ile alakalı arada böyle olabiliyor.
Evet hocam. Çin magazasina baktim da bu tema gibisi fazla yok. Bu bildigin telefonun arayuzunu degistiriyor. Boyle temalar buldukca paylasirn ck sevinirim.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Güle güle kullanın hocam.Elinize sağlık oldukça güzel olmuş