One Plus One Almak İçin Güzel Olmak Şart

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
500 doların altında üst seviye, hatta
"kusursuz" telefon üretme iddiası ile
Kickstarter'da ortaya çıkan ve 300 dolar
etiketle piyasaya sürdükleri telefonla büyük
ses getiren OnePlus , başından beri uyguladığı
garip pazarlama yöntemlerine bir yenisini
daha ekledi. Telefonlarını mağazalarda satışa
sunmayan ve sadece " davetiye" yolu ile
telefon satın alma hakkı dağıtan firma, şimdi
de, müşterilerine güzellik yarışmasına katılma
şartı getirdi.

OnePlus One satın almak isteyenler bugüne
kadar, firmanın sosyal medya hesaplarına
dahil olup çeşitli görevleri yerine getirerek,
"satın alma hakkı" kazanmaya çalışıyordu.
Ancak firma, telefona daha çok erkeklerin ilgi
gösterdiğiniz fark etmiş ki, kadınları da
müşterileri arasına katmak için bir güzellik
yarışması düzenledi. Yarışma için, yüzlerine
veya ellerine OnePlus sembolünü çizerek
çektikleri fotoğraflarını OnePlusOne'un sosyal
medya hesaplarına yükleyecek olan "müşteri
adayları" arasında en beğenilen 50 kişiye ve
diğer adaylar arasından rastgele seçilen 100
kişiye, telefon satın alma hakkı tanınacak.

İnternet üzerinde tepki toplayan bu kampanya
hem firmanın davetiyeli satış politikasının
saçmalığı, hem de güzellik yarışmalarının
kadınları küçümseyen özüne yönelik eleştiriler
aldı ancak firmanın eleştirileri dikkate aldığı
söylenemez. Bakalım, OnePlus gündemde
kalmak için gelecekte başka nasıl garip
eylemler düzenleyecek?

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
Cvp: One Plus One Almak İçin Güzel Olmak Şart

şimdi ben bi yere van pılas van yazıp göndereceğim +18 lik olacak. töbe töbe ya insanları kendi paralarıyla rezil etmek böyle bir şey olmalı.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21

takdir ediyorum bendede var oneplus one 64 gb miui den umudumu kestim ve 1 tane aldım adamların satış stratejisi çok tuttu kim ne derse desin şuan en üst segmentteki telefonlara kafa tutuyor fiyatıda 300 değil yanlış bilgi 364 dolar 16 gb  457 dolar 64 gb davetiye sistemi olayı gayet güzel herkes satın alamıyor keşke bütün firmalar bunu yapabilse mi4 ü felan yer bu telefon eminn olun ...

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31

Testimo pid=7566 dateline=1408111060' Alıntı:
takdir ediyorum bendede var oneplus one 64 gb miui den umudumu kestim ve 1 tane aldım adamların satış stratejisi çok tuttu kim ne derse desin şuan en üst segmentteki telefonlara kafa tutuyor fiyatıda 300 değil yanlış bilgi 364 dolar 16 gb  457 dolar 64 gb davetiye sistemi olayı gayet güzel herkes satın alamıyor keşke bütün firmalar bunu yapabilse mi4 ü felan yer bu telefon eminn olun ...

Hocam kesinlikle katılmıyorum.Öyle saçma bir olay olabilir mi? Ben yakışıklı değilsem güzel değilsem telefon alamayacak mıyım? İnsanları sınıflara ayırmanın anlamı nedir? Herkes bu telefonu hak etmiyor mu demek istiyorlar.Altı üstü her firmanın çıkardığı sıradan bir telefondan başka birşey değil.Evet fiyatı uygun olabilir ama verdiğim parayla rezil olacağıma giderim başka telefon alırım daha iyi.İnsanlar da hava atmayı çok severler zaten. Bu telefon herkeste yok ben farklı olayım, güzelim diye beni seçtiler fln filan diyebilmek adına saçma sapan bir amaç için uğraşacak binlerce insan vardır ama kesin.Bu arada yanlış anlamayın size karşı değil kişisel olarak firmanın politikasına yaptığım bir eleştiriydi.Söz meclisten dışarı.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21

DreDroid pid=7628 dateline=1408139911' Alıntı:
Testimo pid=7566 dateline=1408111060' Alıntı:

Hocam kesinlikle katılmıyorum.Öyle saçma bir olay olabilir mi? Ben yakışıklı değilsem güzel değilsem telefon alamayacak mıyım? İnsanları sınıflara ayırmanın anlamı nedir? Herkes bu telefonu hak etmiyor mu demek istiyorlar.Altı üstü her firmanın çıkardığı sıradan bir telefondan başka birşey değil.Evet fiyatı uygun olabilir ama verdiğim parayla rezil olacağıma giderim başka telefon alırım daha iyi.İnsanlar da hava atmayı çok severler zaten. Bu telefon herkeste yok ben farklı olayım, güzelim diye beni seçtiler fln filan diyebilmek adına saçma sapan bir amaç için uğraşacak binlerce insan vardır ama kesin.Bu arada yanlış anlamayın size karşı değil kişisel olarak firmanın politikasına yaptığım bir eleştiriydi.Söz meclisten dışarı.

sen beni yanlış anlamışsın satış stratejisi den kastım cihazı herkes satın alamıyor davetiye usulü satılıyor ve şuan bu donanımda telefon malesef yok ... 
ılk seriyi kendi belirledikleri insanlara sattılar yanı özel üretim yaptılar 2. ve 3. parti ürünleride forumlarına üye olanlara davetiye göndererek sattılar 
gelelim güzellik mevzusuna ...
forumda yapılan bir yarışma sonucu kazananlara cihazlar çin fiyatına satılıyor yani sen 359 dolara alıyorsan o yarısmayı kazananlar hem davetıyesız hemde daha ucuz satın alıyor yanı guzel olmama yada alamama gıbı bır mevzu yok ama telefona sahıp olabılmen ıcın davetiye gerekir eğer yoksa bu telefonu alamazsın aracı olmadan ılk seri zaten bitti benım tanıdığıma gonderdıler ben ondan aldım ve cihaz muhteşem kımse kusura bakmasın yiğidi öldür hakkını yeme demişler ... 
En azından Türkiyedekiler cihaz değilmiş hissi uyandırıyor insanda...

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
bu firma saçmalıktan öteye geçemez . üret adam gibi aç ofisini çeşitli ülkelerde bak nasıl satıyor . yok davetiyeymiş yarışmaymış saçmalık ....

Üst Alt