- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 13
Selamün aleyküm hocalarım .
Telefonum bozulduğu için yeni bir tane alayım dedim . şu anlık işimi görmesi gerek ve oyunda oynayabilmek istiyorum. Çok fazla maddiyatım olmadığı için ikinci el baktım. 5-6 ay benim işimi görsün sonra yenisi almayı düşünüyorum.
Ve iki cihazda karar kıldım oneplus 6 ve mi 9T pro
Oneplus 6 ( 8-128) : 2, 750 - 3,500 TL
Mi 9t pro ( 6-8 128 ): 3,500 - 5000 TL
Çok 5 bin TL bandına da çıkmak istemiyorum çıkarsam one plus 7t , McLaren oneplus 9 , mi 11 t filan var kafam da daha çok karışacak ( :
Oneplus bana kaliteli hissettiriyor ama bataryası biraz zayıf gibi ama fiyatı uygun . Mi 9t pro da batarya sı ve tam ekran ( çentiksiz ) olması cazip geliyor.
Bir kaç sorum olacak telefon bakarken aklıma geldi .
- oneplus 6 mı? mi 9 T pro mu ?
- yoksa ikisini de boşver 5 bin civarı bişey al mı?
Bide ortalamada cihazlar aynı işlemci performansına sahipken ;
- 4x 2.8 - 4x 1.8 ( oneplus 6 )
vs
- 1x 2.8- 3x 2.4 - 4x1.8 ( mi 9t pro )
Olmalarının ne gibi artı ve eksileri var .
- son sorum da gpu üretim teknolojileri
Birinin Adreno 640 - 7nm 585mhz iken diğerinin Adreno 630 -10 nm 710 MHz olması bu durum da MHz yüksek olana mı bakılmalı yoksa CPU üretim teknolojisine mi ?
Şu anlık başka sorum yoktur. Bilen , yardımcı olan , yardımcı olamayan herkese şimdiden teşekkür ederim .
Telefonum bozulduğu için yeni bir tane alayım dedim . şu anlık işimi görmesi gerek ve oyunda oynayabilmek istiyorum. Çok fazla maddiyatım olmadığı için ikinci el baktım. 5-6 ay benim işimi görsün sonra yenisi almayı düşünüyorum.
Ve iki cihazda karar kıldım oneplus 6 ve mi 9T pro
Oneplus 6 ( 8-128) : 2, 750 - 3,500 TL
Mi 9t pro ( 6-8 128 ): 3,500 - 5000 TL
Çok 5 bin TL bandına da çıkmak istemiyorum çıkarsam one plus 7t , McLaren oneplus 9 , mi 11 t filan var kafam da daha çok karışacak ( :
Oneplus bana kaliteli hissettiriyor ama bataryası biraz zayıf gibi ama fiyatı uygun . Mi 9t pro da batarya sı ve tam ekran ( çentiksiz ) olması cazip geliyor.
Bir kaç sorum olacak telefon bakarken aklıma geldi .
- oneplus 6 mı? mi 9 T pro mu ?
- yoksa ikisini de boşver 5 bin civarı bişey al mı?
Bide ortalamada cihazlar aynı işlemci performansına sahipken ;
- 4x 2.8 - 4x 1.8 ( oneplus 6 )
vs
- 1x 2.8- 3x 2.4 - 4x1.8 ( mi 9t pro )
Olmalarının ne gibi artı ve eksileri var .
- son sorum da gpu üretim teknolojileri
Birinin Adreno 640 - 7nm 585mhz iken diğerinin Adreno 630 -10 nm 710 MHz olması bu durum da MHz yüksek olana mı bakılmalı yoksa CPU üretim teknolojisine mi ?
Şu anlık başka sorum yoktur. Bilen , yardımcı olan , yardımcı olamayan herkese şimdiden teşekkür ederim .