- Adım
- Kamera
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 94
Armani hocamfont nedir hocam çok beğendim
Armani hocamfont nedir hocam çok beğendim
Geçen haftaki sürüm dede çalışmıyordu hocam hava durumu. Farklı uygulama yükleyin isterseniz.ÇalışıyorBen az önce yükledim. redmi k30 cihazım gayet akıcı rom.Tek şikayetim hava durumu çalışmıyor.oda bir şey değil bir sonraki güncellemede düzeltirler.
Devre dışı bırakın sıkıntı olmazTermux ile hava durumu uygulamasını sildim.miui hava durumunu kullanıyorum. Airdots uygulamasını silsem problem olur mu ki
Bende de youtube vanced gitmiyor bildirim ekranında.acaba çözümü nedir?Mi 9 da akıcı ve şarj durumu iyi kamerada vs bir bug ile karşılaşmadım. Tek problem bende bildirimlereden müzik uygulaması gitmiyor uygulama kapansa dahi.
Hocam 3 güncellemedir var o sorun youtube değil de müzik bildirimleri gitmiyor.Bende de youtube vanced gitmiyor bildirim ekranında.acaba çözümü nedir?
Miroom hiç kullanmadım fakat oneos özellikle şarj konusunda çok iyi dün 9 saat ekran süresi aldım en son bu süreleri aosp romlarda alıyordum.Artık çok öenmli değişiklik olmadıkça güncelleme yapmayacağım.Mi 9 ne zamam stabil android 11 alırsa ozaman denerim.Miui tabanlı en iyi rom denilebilir. Miroom dışında
Keşke o kalsaydı.
Hocam hava durumu sorunu 3 güncelleme geçti düzelmedi. Hiç kullanmam ben fakat yinede kullanlar için can sıkıcı. Oneos space de mi weather var onu yüklerseniz sorun çözülür.Ben az önce yükledim. redmi k30 cihazım gayet akıcı rom.Tek şikayetim hava durumu çalışmıyor.oda bir şey değil bir sonraki güncellemede düzeltirler.