Yardım Ön kamerayı arka kamera olarak görüyor arka kamerayı da ön kamera

hakanerciyes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
10t pro
Konular
2
108 MP açtığımda kamera bağlanamdı diyor direk kamera açtığımda ön kamera olarak açılıyor arka kamera bulanık çekiyor kafayı yiyeceğim çözümü var mıdır. Ön kamera da 10x zoom gösteriyor arka kamerada zoom yok yardım lütfen

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
108 MP açtığımda kamera bağlanamdı diyor direk kamera açtığımda ön kamera olarak açılıyor arka kamera bulanık çekiyor kafayı yiyeceğim çözümü var mıdır. Ön kamera da 10x zoom gösteriyor arka kamerada zoom yok yardım lütfen
Muhtemelen 10t proya 10t için çıkarılmış 108 mp lensi tanımayan bir yazılım yüklediniz ve bu hatayı alıyorsunuz.Modülü vardı ama kullandığınız yazılımı vs bilmediğim için bişey söyleyemiyorum. Cihazı,kullandığınız yazılımı,hangi işlemden sonra bu sorunla karşılaştığınızı belirtirseniz forumdaki arkaraşlar bi yol önerecektir.

hakanerciyes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
10t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen 10t proya 10t için çıkarılmış 108 mp lensi tanımayan bir yazılım yüklediniz ve bu hatayı alıyorsunuz.Modülü vardı ama kullandığınız yazılımı vs bilmediğim için bişey söyleyemiyorum. Cihazı,kullandığınız yazılımı,hangi işlemden sonra bu sorunla karşılaştığınızı belirtirseniz forumdaki arkaraşlar bi yol önerecektir.
Hangi işlemden sonra aldığımı hatırlamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-20-00-48-00-596_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-07-20-00-48-00-596_com.android.settings.jpg
    238,1 KB · Görüntüleme: 22
Üst Alt