Ön kamerada beni odaklıyor ama arkamdakileri odaklamıyor

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Aynı sorun bendede var hocam bide grup moduna alınca 2 kez fotoğraf çekiyor bende sorunla ilgili bi değişiklik varmı sizde bende 8.0.3 global kullanıyorum.
Güncellemeyi yaptım 8.2.1 yüklü fakat değişme yok. Bu konuyla karşılaştığımdan bu yana anladım ki bu giderilebilcek bir sorun değil telefonun bir eksikliği. Korkarım ki çözümü yok telefonun kamerası böyle tasarlanmış.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Güncellemeyi yaptım 8.2.1 yüklü fakat değişme yok. Bu konuyla karşılaştığımdan bu yana anladım ki bu giderilebilcek bir sorun değil telefonun bir eksikliği. Korkarım ki çözümü yok telefonun kamerası böyle tasarlanmış.

Hocam telefon kamerasıyla felan övülen bir telefon fakat ön kameranın böyle olması gerçekten kötü ynai 900-1000tl bandındaki telefonlar gibi fotoğrafları zar zor yakalıyor.Arka kameraya diyecek bir şey yok ama ön kötü

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Hocam telefon kamerasıyla felan övülen bir telefon fakat ön kameranın böyle olması gerçekten kötü ynai 900-1000tl bandındaki telefonlar gibi fotoğrafları zar zor yakalıyor.Arka kameraya diyecek bir şey yok ama ön kötü
Ön kamera bence de ihtiyacı karşılayamıyor. Kameraya yakın olunca net fotoğraflar çıkıyor da ön kamerayla toplu fotoğraflar sıkıntılı oluyor. Ama bilseydim yine de alırdım sanırım.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Değerli arkadaşlar belki miui kaynaklı bişeydir birde custom rom denesenize ne kaybedersiniz lineage os deneyin büyük ihtimalle yazılımsal bişey

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Sizde böyle bir durum yok mu hocam?

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Değerli arkadaşlar belki miui kaynaklı bişeydir birde custom rom denesenize ne kaybedersiniz lineage os deneyin büyük ihtimalle yazılımsal bişey
Hocam farklı romlara geçmek için bl kilidi açmak gerekmiyor mu ve bu sorun sizde mevcut mu?

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Bizzat satın aldığım kişiye danıştım elinde bulunan mi5slere de baktı genel bişeymiş

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Bizzat satın aldığım kişiye danıştım elinde bulunan mi5slere de baktı genel bişeymiş

Yani yapılacak bir şey yok diyorsun hocam belki güncelleme ile felan düzelir umuduyla ilerdeki güncellemeleri bekleyelim o zaman

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Yani yapılacak bir şey yok diyorsun hocam belki güncelleme ile felan düzelir umuduyla ilerdeki güncellemeleri bekleyelim o zaman
Aynen öyle hocam

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

yazılımsal bişey olabilir hocam hepsi miui kullanıyor bu arada evet Bl kilidi açmanız gerekiyor ama bu işlem garanti dışı bırakmıyor ayrıca ben mi4 kullanıyorum ön kamera muazzam yeni çıkan modeller ön kamerada mi4'ün gerisinde bence :)

Üst Alt