Yardım Ön Kamera

Belayimbela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sesese
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
İyi günler. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum baktım fakat bulamadım amacım gereksiz konu açmak değil. Telefonu yeni aldım fakat Samsung bile eski model olmasına rağmen bu sorunu görmedim ön kamera ten rengimi abartı şekilde değiştiriyor. Odaklamaya bastığımda ise ekran ve ten rengim çok sararıyor. Fotoğraflarım gerçekten uzaklaşıyor. Sizce fabrikasyon sıkıntısı mı var yoksa ön kamerası cidden kötü mü? ( Gcam iyi işler başarıyor fakat sosyal ağlarda büyük sorun.)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yapay zeka ve güzelleştirme kapalı olarak denediniz mi hocam.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
kameranın kötülüğünden değil bence yazılımdan kaynaklı, asyalılara yönelik yapılmış gibi uygulama pürüzsüz ve makyajlı gibi çekiyor. Asyadaki barby modasına uyum için galiba :Dgüzelleştirme ve diğer tüm zımbırtılar kapalı bile olsa çekilen fotoğraflar oluşturulurken çok fazla kurcalama yapıyor ve gerçeklikten, doğallıktan biraz uzaklaşıyor. Yüzdeki detaylar azalıyor. Bu sadece ön değil arka kamerada da olan birşey Xiaomi fotoğraflara çok fazla müdahale ediyor.

Oyla:

Belayimbela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sesese
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapay zeka ve güzelleştirme kapalı olarak denediniz mi hocam.
Evet hocam her şeyi kapatıp normal bir kameraymış gibi deniyorum fakat diğer telefonlardan cidden farklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kameranın kötülüğünden değil bence yazılımdan kaynaklı, asyalılara yönelik yapılmış gibi uygulama pürüzsüz ve makyajlı gibi çekiyor. Asyadaki barby modasına uyum için galiba :Dgüzelleştirme ve diğer tüm zımbırtılar kapalı bile olsa çekilen fotoğraflar oluşturulurken çok fazla kurcalama yapıyor ve gerçeklikten, doğallıktan biraz uzaklaşıyor. Yüzdeki detaylar azalıyor. Bu sadece ön değil arka kamerada da olan birşey Xiaomi fotoğraflara çok fazla müdahale ediyor.
Haklısınız hocam cidden asyalılar için yapılmış bir kamera ve bu beni rahatsız ediyor kalitesi güzel olmasına rağmen bu renk ve pürüssüzlük sorunu canımı sıkıyor açıkçası umarım bir güncelleme ile her şey düzelir

Oyla:
Üst Alt