- Adım
- yasin
- Cihazım
- redmi 5 plu
- Konular
- 17
arka kamera seri fakat ön kamera 2-3 snde çekiyor anlamıyorum bir fikriniz varmı acaba miui 10 global redmi5 plus
bende Çin romdaydım globale yeni geçtim ama neden böyle oldu anlamadım bide bazı şeylerde hala yabancı dil var neden acabaHocam ona benzer bir sorun bende de vardı güncelleme ile daha iyi bir hale gelmişti.
Çektiğiniz her hangi bir fotoğrafın bilgisini atabilir misin veya yazabilir misin? Ona göre anlayabiliriz (Uzunca pozlama süresine bakarak eğer uzun bir süre ise normaldir fakat kısa ise sorun başka)bende Çin romdaydım globale yeni geçtim ama neden böyle oldu anlamadım bide bazı şeylerde hala yabancı dil var neden acaba
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabi buyrunÇektiğiniz her hangi bir fotoğrafın bilgisini atabilir misin veya yazabilir misin? Ona göre anlayabiliriz (Uzunca pozlama süresine bakarak eğer uzun bir süre ise normaldir fakat kısa ise sorun başka)
Normal değil sorun başka. 1 saniyeden daha kısa sürmesi lazımtabi buyrunGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beklettiğini çok bariz hissettiriyor hocam anlamadım bendeNormal değil sorun başka. 1 saniyeden daha kısa sürmesi lazım