- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 10t Pro
- Meslek
- makine mühendisi
- Konular
- 14
İyi forumlar arkadaşlar
Bugün redmi note 7 deki bariz ön kamera video kalitesi düşüşü ile karşı karşıya kaldım
Elimde iki adet redmi note 7 bulunmakta (farklı yerlerden farklı zamanlarda alınma)
Biri miui global sürümde bootloader kilidi açılmamış root atılmamış tertemiz bir telefon
Diğeri eu son beta sürümünde haliyle bootloader kilidi açık root mevcut
Bu detayları vermemin sebebi rom ve root ile alakalı olmaması yani iki cihazda da aynı problemle karşı karşıyayım
Sizde de sorun aynı mı öğrenmek istiyorum
Öncelikle WhatsApp Instagram gibi uygulamalarda foto/video kalitesi bariz düşüyor bunun farkındayız
Ancak aynı şekilde kendi orijinal kamerası ve gcam'de de ön kamera video kaydında bariz video kalitesinin düştüğünü gördüm
Her iki telefonu da formatladım
Root lu olanı eski eu beta sürümlerinde denedim sonuç değişmiyor
orjinal kamerasına ve gcam e alternatif uygulamalar baktım ve konuyu açmama sebep olan da bu oldu zaten
Eskiden kullandığım retrica, b612, opencamera gibi uygulamaları indirdim
Hepsinde aynı şartlar altında ön kamera ile video çektim
Ve bariz şekilde sonradan yüklediğim bu uygulamalardaki kalite gcam ve orjinal kamera uygulamasına göre kat kat iyi sonuç verdi
Gerekirse ekran kaydı alabilirim
Sizlerden ricam benim yaptığım gibi orjinal kamera uygulamasından ve retricadan ön kamera ile video çekip karşılaştırmasını yapıp geri bildirim yapabilir misiniz?
Ayriyeten her hangi bir çözümü var ise belirtirseniz çok memnun kalırım
Alternatif farklı bir uygulama önermeniz bile memnun edecektir
Şimdiden teşekkür ederim
Bugün redmi note 7 deki bariz ön kamera video kalitesi düşüşü ile karşı karşıya kaldım
Elimde iki adet redmi note 7 bulunmakta (farklı yerlerden farklı zamanlarda alınma)
Biri miui global sürümde bootloader kilidi açılmamış root atılmamış tertemiz bir telefon
Diğeri eu son beta sürümünde haliyle bootloader kilidi açık root mevcut
Bu detayları vermemin sebebi rom ve root ile alakalı olmaması yani iki cihazda da aynı problemle karşı karşıyayım
Sizde de sorun aynı mı öğrenmek istiyorum
Öncelikle WhatsApp Instagram gibi uygulamalarda foto/video kalitesi bariz düşüyor bunun farkındayız
Ancak aynı şekilde kendi orijinal kamerası ve gcam'de de ön kamera video kaydında bariz video kalitesinin düştüğünü gördüm
Her iki telefonu da formatladım
Root lu olanı eski eu beta sürümlerinde denedim sonuç değişmiyor
orjinal kamerasına ve gcam e alternatif uygulamalar baktım ve konuyu açmama sebep olan da bu oldu zaten
Eskiden kullandığım retrica, b612, opencamera gibi uygulamaları indirdim
Hepsinde aynı şartlar altında ön kamera ile video çektim
Ve bariz şekilde sonradan yüklediğim bu uygulamalardaki kalite gcam ve orjinal kamera uygulamasına göre kat kat iyi sonuç verdi
Gerekirse ekran kaydı alabilirim
Sizlerden ricam benim yaptığım gibi orjinal kamera uygulamasından ve retricadan ön kamera ile video çekip karşılaştırmasını yapıp geri bildirim yapabilir misiniz?
Ayriyeten her hangi bir çözümü var ise belirtirseniz çok memnun kalırım
Alternatif farklı bir uygulama önermeniz bile memnun edecektir
Şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: