furo61 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım FURKAN Cihazım GM DİSCOVERY Yaş 24 Konum TRABZON Katılım 18 Ağustos 2015 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Eylül 2015 #1 Miui 5.9.1 Discovery kullanıyorum ön kameradan fotoğraf çekerken ters çekiyo bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Miui 5.9.1 Discovery kullanıyorum ön kameradan fotoğraf çekerken ters çekiyo bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
O oskans Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım özkan Cihazım mi 6 Yaş 32 Konum istanbul Katılım 2 Eylül 2015 Konular 16 Mesajlar 134 Tepkime puanı 26 Puanları 28 9 Eylül 2015 #2 miuı v6 bu ayar mevcuttu fakat mıuı v7 bu ayar mevcut degıl 3. parti kamera programları kullanarak sorunu çözebilirsiniz. Oyla: Oyla 0 Downvote
miuı v6 bu ayar mevcuttu fakat mıuı v7 bu ayar mevcut degıl 3. parti kamera programları kullanarak sorunu çözebilirsiniz.
furo61 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım FURKAN Cihazım GM DİSCOVERY Yaş 24 Konum TRABZON Katılım 18 Ağustos 2015 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Teşekkürler oskans' Alıntı: miuı v6 bu ayar mevcuttu fakat mıuı v7 bu ayar mevcut degıl 3. parti kamera programları kullanarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Oyla: Oyla 0 Downvote
Teşekkürler oskans' Alıntı: miuı v6 bu ayar mevcuttu fakat mıuı v7 bu ayar mevcut degıl 3. parti kamera programları kullanarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ...