Soru Oluru var mıdır ?

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Arkadaşlar cihazda MIUI global 11.0.2 var. Twrp kurup efs yedeği alsam. Sonra komple sistemi silsem antirollback takılmadan 10.3.6 kurabilir miyim mi flash ile ? Bootloader açık direk mi flash ile 10.3.6 kursam antirollback takılır miyim brick olur mu ?
Deneyimli arkadaşları konu altına bekliyorum :)

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Oluru var. ben twrp üzerinden miui11 den miui9 global sürüme düşürdüm tekrar miui10 yükledim eu stabil mi room farklı farklı global ve custom romlar denedim 8 9 tane. işin suyunu çıkardım yani en sonunda temiz kurulumla global miui11.0.2.0 yükledim dünya varmış dahada rom yüklemem custom romlar boş uğraşmış onu anladım. yeterki twrp kullanmayı ve tertemiz kurulum yapmayı tam olarak öğrenin androidde uzman birine antirollback sökmez. mi flashtan sadece clean all seçmeyi unutmayın bootloader açık olduktan sonra hiç sorun olmaz.

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Oluru var. ben twrp üzerinden miui11 den miui9 global sürüme düşürdüm tekrar miui10 yükledim eu stabil mi room farklı farklı global ve custom romlar denedim 8 9 tane. işin suyunu çıkardım yani en sonunda temiz kurulumla global miui11.0.2.0 yükledim dünya varmış dahada rom yüklemem custom romlar boş uğraşmış onu anladım. yeterki twrp kullanmayı ve tertemiz kurulum yapmayı tam olarak öğrenin androidde uzman birine antirollback sökmez. mi flashtan sadece clean all seçmeyi unutmayın bootloader açık olduktan sonra hiç sorun olmaz.
Twrp üzerindenden global rom flashya bilir miyiz yani ? IMEI sıkıntısı olmadan ?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Tabiki yükleyebilirsiniz sorun olmaz telefondaki dosyalarınızı pcye yedek alın manuel olarak daha sonra twrpden veriyi biçimlendir (format data) diyip yes yazın devam edin ardından gelişmiş temizlik (advanced wipe) menüsünden Dalvik/Art önbelleği, Önbellek, Sistem, Veri, Dahili depolama 5 seçeneğide seçip temizleyin başka bişey seçmeyin sakın. bu işlemden sonra ister twrpden yükle istersen telefonu kapatıp fastboot moduna al istediğin romu mi flash ile yükle. twrpden yükleyeceğin rom zip uzantılı olur fastboottan tgz uzantılı romu aşağıdaki atacağım linkten güncel sürümü bulabilirsin.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9