Ölümünün 79.Yılında Saygı ve Özlemle

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

1933 (Hamdullah Suphi Tanrıöver, Yerli Yabancı 80 İmza Atatürk’ü Anlatıyor, s. 183)

afanesavo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Konular
3
şu an üzerinde yaşadığımız vatan toprağını elinden geldiğince koruyup kollayan, vatanı parçalamak isteyen işgalci güçleri ülkeden defeden, enkaz halindeki ülkeyi kısa sürede kalkındıracak hamleler yapan, başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve ona destek veren bu ülkenin tüm insanlarına şükran minnet ve saygı borçluyuz.. Allah onlardan razı olsun. Bize de elimizden gelenin en iyisini yapabilmeyi, araştırmayı, yeniliklere açık olmayı, bu ülkede en azından iki taşı üst üste koyabilmeyi nasip eylesin.

saygılar.

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson