Araçlar Olmazsa olmaz Magisk - Kernelsu ve Apatch modülleri

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Selamün aleyküm arkadaşlar bu konuya cihazimizi magisk veya apatch gibi uygulamalarla rootladiktan sonra mutlaka bunu kurmalasin diyebileceğimiz modülleri önerelim.. ilk ben başlayayım

Bcr Call recorder

Bu modül androidin orjinal arama uygulamasına entegre olup sessizce ve cihazi yormadan arama kaydi yapmamiza yariyor. Uygulama içi reklam yok.
Ayrica arama kaydınin kalitesini ve formatini bu uygulama ile ayarlayabilirsiniz. Kesinlikle karşı tarafa kayit bildirimi gitmiyor..
Güncel versiyonları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

YouTube Revanced

Bu modülde YouTube için bircok özellik var ama en önemlisi reklamlardan kurtuluyorsunuz..

İlk önce YouTube uygulamasındaki tum güncellemeleri kaldırın ardindan aşağıdaki modülü indirip flashlayin. Ancak bu islem için zygiski aktif etmeniz gerekiyor.

Not: hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arcai's Netcut

Bu uygulama ile herhangi bir wifi ağındaki istenmeyen misafirleri engelleyebilirsiniz, arkadaşlar uygulamanın amacının dışına çıkmayalim KYK yurtlarında bu uygulamayı kullanmayalim.
HyperOs'lu Rootlu mi 13T pro cihazımda test edildi.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
MemeUI Enhancer (HyperOS destekli)

MIUI ve HyperOS'un birçok ayarını değiştirip daha akıcı olmasını sağlayan modüldür.

(Dosya olarak ekliyorum)

90Hz

Magisk için yapılmış olmasına rağmen Apatch'te de çalışan modüldür. Destekleyen cihazların ekran hız seçme kısmına 90 hz ayarını getirir. Daha yüksek ekran yenileme hızları daha fazla pil tükettiği için pil tüketimine olumlu etkisi oluyor.

(Dosya olarak ekliyorum)

YAKT (Modül değil ama rootla çalışan uygulama)

Efsane optimizasyon modülü artık Play Store'da uygulama olarak devam ediyor. Root gerekiyor tabi.

Ekli dosyalar

• MemeUI-Enhancer-v0.9.2.zip
    2,1 MB · Görüntüleme: 4
  • Magisk90hz.zip
    2,2 KB · Görüntüleme: 4

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Swift backup(Root)

Modül değildir uygulamadır.

Bu uygulama ile WhatsApp dahil tüm android uygulamalarınızı datalariyla birlikte yedekleyebilir yeni kurduğunuz sisteme tek tuşla sanki hiç format atılmamis gibi datalariyla birlikte otomatik olarak kurabilirsiniz. şiddetle tavsiye ettiğim benim olmazsa olmaz uygulamalarimdandir. Böyle bir işlem için root şarttır. Uygulamalarınızı yedekledikten sonra sd karttaki yedeklenen verileri (SwiftBackup klasörü) mutlaka pc ye atın aksi halde rom değiştiğinizde yedekler silinir.
Not: bazi bankacılık uygulamalarinda işe yaramayabilir. Aynı android versiyon ici (android -12-13-14 gibi) rom değişikliklerinde genelde sıkıntısız şekilde çalışıyor

Uygulama linki

Üst Alt