Soru Oled ekran

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Arkadaşlar amoled ekran kullanan xiaomi marka telefonlar hangisi.

termomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom yükleme
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
telefonu bir metreden yere düşürüyorsun ama suç telefonda.

7. kattan düşüp sağ kalan da var yarım metreden düşüp ölen de var. önemli olan nasıl düştüğü.
Köşesine düştü silikon kılıf ezildi ekrana kadar değdi, içinden çıkan kılıf çok zayıf

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Köşesine düştü silikon kılıf ezildi ekrana kadar değdi, içinden çıkan kılıf çok zayıf
İcinden cikan kilif öyle ustun koruma amacli degil zaten. Cizilmesin, birazcikta korusun hem de jest olsun diye verilen 50centlik bir kilif. Tabi telefonu 2-3 kati fiyata satip, yaninda 1 çöp dahi vermeyen firmalar var. Hizli sarj aletini ekstradan satanlar var...
Koruma icin kenarlari hafif ekrandan yuksek, koseleri hafiften kalinlastirilmis tpu kilif yeterli korumayi saglar. Hem de cok kalin olmaz. Ekrana da temperli cam gerekli.
Bu sekilde 4 seneden fazladir ayni telefonu kullaniyorum ben. Ne badireler atlattigini ise hic sorma

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
İşin aslı telefonu çok seviyorum her yönüyle. Ama işte bu tianma panel işi bozuyor. Sözde amiral gemisi diye satılan telefonları aratmıyor. Bi de miui arayüzü olunca vazgeçilmezim oluyor. LG g2 ilk çıktığı zamanlar almıştım ona bile miui rom yuklemistim. Fiyatları o kadar cazip ki insan ghost screen ekrana bile boşver diyebiliyor. LG g6 ya o kadar para verip aldım onda bile ghost screen vardı. İşin aslı günümüz teknolojisi düşünüldüğü zaman bu olay markaların ayıplı mal satmasın giriyor.

Oyla:
Üst Alt