Yardım Okuma modu

Serwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 9 S
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar ilk önce hayırlı geceler diyerek basliyorum. Redmi Note 9 S cihazına sahibim okuma modunda e kitap okumaya başlamak istiyorum. Günlerim çok boş geçiyor ev iş , iş ev hiç birşey katamiyorum kendime. Kitapla falan da uğraşmak istemiyorum malûm korona falan var. Bazi kişiler telefondan kitap okumanın zararlı olduğunu göz sağlığını kötü yönde etkilediğini soyluyorlar. Bence de bu mantıklı zararlı olabilir. Ama okuma modunda okununca da aynı derece zararlı mı yoksa daha mı zararsız ? Bilgilendirirseniz çok sevinir teşekkürü borç bilirim :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kötünün iyisi diyelim hocam. Bir ara bu konuda bir araştırma yapmıştım, şuan hafızam pek kalmadı ancak. Mavi ışık gözlere zarar verirken, bir diğeri beyne zarar veriyor, bir diğeri bağışıklık sistemine, bir diğeri cilde vs. vs.

Kısaca her türlü dijital ekran zararlı, ancak belirttiğiniz gibi okuma modu daha az zararlı.

Oyla:

Serwyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 9 S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Günde 1-2 saat pek zarar vermez gibi zaten günde 5 saat telefona bakıyoruz. Sadece toplu taşıma da okumayi düşünüyorum. Evde veya iş yerinde boş olduğum zamanlar normal kitaptan okurum.

Oyla:
Üst Alt