Sohbet Öğrenciler İçin Para Kazanma Rehberi: İnternetten Yapılabilecek İşler 2025

Halil Çağlar

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil çağlar
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Myiyo ankete üye olduktan sonra karşımıza çıkan anketleri düzgün bir şekilde doldurarak myiyo anket sitesine katılmış oluyorsunuz. Ardından doldurmuş olduğunuz bilgiler doğrultusunda size yeni anketler gelir ve bu anketlerden de ankete göre puanlar kazanırsınız. Myiyo anket sitesinde 1.000 puan 1 Euro'ya karşılık gelmektedir. Myiyo'da ilk üye olduğunuz zaman size vermiş olduğu anketleri doldurarak 2.000-3.000 civarında puan kazanırsınız. Ayrıca her doldurduğunuz anket başına 500 ila 10.000 puan kazanabilirsiniz. Puanlarınız 20.000 olunca da paranızı çekebiliyorsunuz. Bu arada anketleri doğru ve düzenli bir şekilde doldurursanız Myiyo size daha fazla puan veren anketleri yollayacaktır. Dolayısıyla daha fazla kazanabilirsiniz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ödemeler 20 Euro tutarında puan birikince yapılmaktadır. Kesinlikle güvenilir, emeğinizi boşa harcamayacağınız bir sistemdir.

Myiyo Güvenilir Mi?
Söz konusu site, para kazanmak isteyenler için son derece güvenilirdir. Bunu söyleyebiliyorum çünkü internette bu siteden para kazananların ödeme kanıtlarını görebiliyoruz. Aşağıya bunlardan bir tanesini ekledim. Gördüğüm kadarıyla ödeme alamıyorum diyen kimse yok, yani site son derece güvenilir ve ödeme yapıyor. Tek sorun ödeme alt limitine (20 EURO) ulaşmak biraz zor. Ödemenizi çekmek için çeşitli yollar var. Bunlardan biri Paypal ama ülkemizde kapalı. Para çekme için geriye tek seçenek kalıyor o da banka havalesi. Profilinize banka hesabınızı tanımlıyorsunuz ve ödemenizi bu şekilde alıyorsunuz.

ÖDEME KANITI

Son düzenleme:
Üst Alt