Recovery Official Twrp (Team Win Recovery Project)

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Telefonum miui yazısında kaldı. Masik X 9.3 Kullanıyordum. Direkt yükledim yanlış yaptım galiba.

Edit: Açılmadığı için reset attım telefon fastbootta kaldı. Ama TWRPye erişimim var hala.
4 wipe yaptıktan sonra rom kurarım hep ama açıkçası cesaret edemedim bilgisayar olmadığı için

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Hocam mi room son çıkan beta ve masik 3.1 romları arasında format data yapmadan geçiş yapabilir miyim? Bilgisayar olmadığı için yedekleme şansım yok rom dosyasını o yüzden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ikisi de sonuçta beta ama biri mi room, masik rom eu beta tabanlı
4 wipe yaparak geçebilirsiniz hafıza da ki dosyalar gitmez ama uygulamalar gider

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Bu telefonu aldığım ilk 2 haftada 4 kez hard brick yaptım, bunlardan sonuncusu da edl mod ve yetkili hesapla rom yüklenmesini gerektiriyordu. Merak etmeyin telefon her şekilde kurtarılabilir bir yapıda.
Hocam siz rom kurmayı biliyor muydunuz? Telefonunuzun ilk 2 haftasında?

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Bi de HüseyinErkam hocam benim telefonda TWRP yüklü değil galiba. Eğer yüklüyse ve ben bu TWRP'yi ADB ile flashlarsam telefon gider mi?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Bi de HüseyinErkam hocam benim telefonda TWRP yüklü değil galiba. Eğer yüklüyse ve ben bu TWRP'yi ADB ile flashlarsam telefon gider mi?
isterseniz mi 10 romu kurun isterseniz mix twrpsi kurun telefon gitmez bu kadar telaş yapmayın olabilecek en kötü şey fastbootta kalmanız ondan da dönmek çok kolay zaten
sorunuza gelirsek telefonu kapatıp ses açma tuşuna basılı tutun twrp ekranı gelirse hangi sürüm olduğuna bakın gelmez ise normal recovery ekranı gelir reboot system deyip çıkarsınız ve adb ile twrp flashlarsınız

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
isterseniz mi 10 romu kurun isterseniz mix twrpsi kurun telefon gitmez bu kadar telaş yapmayın olabilecek en kötü şey fastbootta kalmanız ondan da dönmek çok kolay zaten
sorunuza gelirsek telefonu kapatıp ses açma tuşuna basılı tutun twrp ekranı gelirse hangi sürüm olduğuna bakın gelmez ise normal recovery ekranı gelir reboot system deyip çıkarsınız ve adb ile twrp flashlarsınız
Yani hocam benim sorduğum şu: Eğer telefonda twrp varsa (ki galiba yok) ve bu TWRP'yi flashlarsam bir şey olur mu telefona?

dreko2000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dreko
Cihazım
Mi 5x
Konular
21
Ben de omniadan beri