Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Romun son sürümünü kullanıyorum, diğer aosp romlar gibi özelleştirme yok sanırım pie romlar için xposed desteği de yok farklı olarak marketten yada flaşlamak şeklinde bir uygulama var mi acaba bu şekilde rom çok sade fazlasıyla

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piksel deneyimi sonuçta :) Özelleştirmenin dibini sıyırmak isterseniz AEX rom kullanabilirsiniz.

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Piksel deneyimi sonuçta :) Özelleştirmenin dibini sıyırmak isterseniz AEX rom kullanabilirsiniz.
Eyvallah hocam doğrudur tabi ama o dediğiniz romlar da stabil değil performans olarak yada pil süresi düşük xposed çok iyiydi eksiği gideriyordu ama onun benzeri bir uygulama peşindeyim ondan dolayı yazdım

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Eyvallah hocam doğrudur tabi ama o dediğiniz romlar da stabil değil performans olarak yada pil süresi düşük xposed çok iyiydi eksiği gideriyordu ama onun benzeri bir uygulama peşindeyim ondan dolayı yazdım

Şuan AEX kullanıyorum 14 şubattaki versiyonu, gayet stabil şuan bir sıkıntısı yok, bitik bataryamla 5 saat ekran süresi alıyorum :) 3 senedir aynı batarya sonuçta...

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Arkadaşlar Miui ve AOSP vb. rom geçişlerinde full wipe + data format yaparak rom yüklemeden sonraki
tüm AOSP tabanlı romları yüklerken kurulumda google hesabı eklemede Miui de olduğu gibi
cihazı tanımıyor ve benden ya telefon noyu aramamı veya sms atmamı ki bunların hepsi ücretli.
Bu durumu nasıl atlarım veya bu durumu nasıl çözerim. Her defasında ücret sıkıntı bir durum.

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Arkadaşlar Miui ve AOSP vb. rom geçişlerinde full wipe + data format yaparak rom yüklemeden sonraki
tüm AOSP tabanlı romları yüklerken kurulumda google hesabı eklemede Miui de olduğu gibi
cihazı tanımıyor ve benden ya telefon noyu aramamı veya sms atmamı ki bunların hepsi ücretli.
Bu durumu nasıl atlarım veya bu durumu nasıl çözerim. Her defasında ücret sıkıntı bir durum.
Bende de oldu bu durum format data yapmamıştım siz yükleme yapamadan evvel sadece format data yapip flaşlayin açılması lazim

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
evet ben full wipe dahili SD ve vendor dahil ile yaptıktan sonra format data yapıp bir diğer LOS,CAF,AOSP veya lineages tabanlı kuruyorum sıkıntı olmasın diye ama bu güne kadar hiç görmediğim bir durumdu bu. Miui romda gmail Mi hesabı ile sms ücretini hallediyoruz ama daha değişik 3 gündür sms ücreti ödemeden geçemedim aşamayı maalesef. Teşekkürler.
Farklı bir durum varsa tavsiyeleri alırım.

CritiCal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
bu romun önceki sürümünde romla gelen kamerayı twrp den dosyalardan kaldırdım gcam yükledim ama velakin instgramda tek büyük sorun hikaye atınca donup kapanması idi instagram hikayelerinde sorun varmıdır ?

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1

Selamlar,
Bu durum herkes için geçerli mi acaba? Bootloader kilidi açıldı ve uygun bir zamanda bu romu denemek istiyordum. Siz bunu belirttikten sonra şüpheye düştüm.
Rom değiştirmeden önce telefondan güvenlik kilitlerini ve google hesabımızı kaldırıp işlemlere başlasak da aynı sıkıntı yaşanır mı acaba?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Aosp'tan Miui ye mi flash ile geçiyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum, tekrar aospa dönmek istersem twrp atıp dahili hafızayı temizliyorum o şekilde romu kuruyorum yine bir sıkıntı olmuyor :)

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Bu rom çok güzel akıcı ve kullanış bakımından çok iyi ancak. Mi5s pie kurdum bazı ciddi sorunları mevcut. Parmak izi okuyucu ekran kapalıyken algılamıyor. Ekranı açmak gerekiyor. Romda root olmamasına rağmen banka uygulamaları hata veriyor. Root olayı sorun değil ancak parmak izi okuyucu benim için sıkıntı o yüzden global betaya geri dönmek zorunda kaldım.

Üst Alt