Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yeni resmi sürüm eklendi. (05.02.2019)

-05.02.2019 sürümündeki önemli değişiklikler-
● Android güvenlik yaması ve çekirdek güncellendi
● Karanlık tema sorunu düzeltildi.
● Geç uyanma ve el feneri sorunu düzeltildi.
( Advanced Controls > En alttaki seçeneği işaretleyin)
● Dahili Dirac ses efektleri mevcut.
(Ayarlar > Ses > Mi Ses Yükseltici)
....ve bir çok optimizasyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar emeğinize sağlık. Ben eu romdayım şu anda yani nougat. Sanırım direk Pie tabanına geçiş yapmak olmaz nasıl bir yol izleyeyim sizce? bir de direk geri dönüşte sorun olur mu miui tabanlı romlara tekrar dönecek olunca?

TWRP kurulu olduktan sonra ondan ona ondan ona geçersiniz bir sorun olmaz. Ben miui ye çok nadir geçiyorum bazı şeyleri denemek için onda da mi flashtan yapıyorum temiz bi geçiş sağlamak için size de bu şekilde öneririm. Bazen sürümler arası geçişte dahili hafızanın da silinmesi gerekiyor bilginiz olsun.

YunusTR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
3
hocam mi5s için firmware bir türlü flashlanmıyor oluyor gibi gözüküyor fakat uygulama felen gözükmüyor
yapmadıgım işlem kalmadı lütfen yardımcı olurmusun

SON GÜNCELLEME: 2018/12/29 23:41

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Hocam bu roma yeni güncelleme geldi bir kaç gün önce, ben konuda belirttiğiniz şekilde temiz kurulum yaparak TWRP den el ile yükledim güncellemeyi (normal hard format atar gibi telefonda ne varsa silinsin ve sıfırdan tertemiz kurulum yapmak istedim yani)...
Cihaz açıldığında hard formattan sonra ki gibi dil,bölge, google hesabı vs istedi ve bu bölümleri geçtikten sonra ana ekrana geldi ve hiç bir uygulama yüklü değildi ama cihaz da daha önce olan uygulama ve oyunları tekrar yüklediğim de (mesela PUGB MOBİLE) normal Play Store boyutu 1.5Gb ama 90Mb Lik bir indirme yaptı ve direkt oyunu açtı..
Mesela telefon hafızasına attığım tüm dosyalar da duruyordu..
Yani demek istediğim ben bu romun en son gelen güncellemesini telefona Hard Format atar gibi tertemiz olarak nasıl kurabilirim?
Ya da kurduktan sonra nasıl hard format atabilirim?
Teşekkürler.

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Hocam bu roma yeni güncelleme geldi bir kaç gün önce, ben konuda belirttiğiniz şekilde temiz kurulum yaparak TWRP den el ile yükledim güncellemeyi (normal hard format atar gibi telefonda ne varsa silinsin ve sıfırdan tertemiz kurulum yapmak istedim yani)...
Cihaz açıldığında hard formattan sonra ki gibi dil,bölge, google hesabı vs istedi ve bu bölümleri geçtikten sonra ana ekrana geldi ve hiç bir uygulama yüklü değildi ama cihaz da daha önce olan uygulama ve oyunları tekrar yüklediğim de (mesela PUGB MOBİLE) normal Play Store boyutu 1.5Gb ama 90Mb Lik bir indirme yaptı ve direkt oyunu açtı..
Mesela telefon hafızasına attığım tüm dosyalar da duruyordu..
Yani demek istediğim ben bu romun en son gelen güncellemesini telefona Hard Format atar gibi tertemiz olarak nasıl kurabilirim?
Ya da kurduktan sonra nasıl hard format atabilirim?
Teşekkürler.
twrpden wipe yi açıp hepsini sil sonra telefona reset at herşey gidecek telefondaki

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
05.02 tarihli güncellemeyi otadan indiriyorum fakat ''Dosya bütünlüğü başarısız oldu'' şeklinde uyarı veriyor ve yüklemiyor. Ne yapmam lazım acaba ? Twrp den yüklemek için wipe yapmadan doğrudan rom dosyasını seçip yükleyebilir miyim?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
05.02 tarihli güncellemeyi otadan indiriyorum fakat ''Dosya bütünlüğü başarısız oldu'' şeklinde uyarı veriyor ve yüklemiyor. Ne yapmam lazım acaba ? Twrp den yüklemek için wipe yapmadan doğrudan rom dosyasını seçip yükleyebilir miyim?
Rom dosyasını indirip twrpden yüklemeyi yapabilirsiniz

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

storm3358

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Romu yüklemeden önce wipe data vs yapmadan direkt olarak yükle seçeneği ile yükleyeceğim doğru mu?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Romu yüklemeden önce wipe data vs yapmadan direkt olarak yükle seçeneği ile yükleyeceğim doğru mu?
Evet doğru. Yükleme bitince wipe cache yapıp reboot edin

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt