- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
Evet varROM'un Türkçe dil desteği var mı acaba?
Evet varROM'un Türkçe dil desteği var mı acaba?
Evet tamamen TürkçeROM'un Türkçe dil desteği var mı acaba?
Evet var hatta telegram uygulamasında alternatif romlari da takip edinROM'un Türkçe dil desteği var mı acaba?
Var. Teknik kısımlarından anlamam ama güzel bir rom.ROM'un Türkçe dil desteği var mı acaba?
Android 11 Beta sürümü yayınlandı fakat askerde olduğum için deneme fırsatı bulamadım, denemek isteyenler resmi siteden indirip kurabilir. Bu arada atarsa $49 yakın zamanda görüşürüz
Bu 9T için ama yanlış oldu galiba..Rom - Mi 9T/K20 Pixel Experience Official Android 11 Kurulumu
Forumda Pixel Experience'nin Android 10 sürümü için konu mevcut ama geliştirici Android 9-10 sürümlerinin durduğunu söyledi sanırım başka sürüm gelmeyecek. Rom şu an Android 11 Beta sürümü ile devam ediyor. Kendim de kullanıyorum Safenet testini geçiyor ve cihaz L1 yani problem oluşmuyor...forum.miuiturkiye.net
Var hocam. Android 11 sürümü hala stabil değil ama 10 Plus Edition kurarsanız onda ekran kaydedici var diye hatırlıyorum. Yine de bu romu pek tavsiye etmiyorum, 4.9 kernele geçtikten sonra eski stabilitesi kalmadı malesef.Miui de olduğu gibi bu romda da dahili ekran kaydedici var mı bildirimlerden açılan ve akıcı mı?