Redmi Note 7 Pro cihazıma 14 şubatta 178 mb civarı bir güncelleme geldi. İndiriyorum güncellemeyi yükle diyorum recovery modunda başlatılacağını bildiren bir bildirim mesajı geliyor ekrana tamam diyorum. Telefon yeniden başlıyor sonra sistem güncellemesi yapılıyor diyor ve ardından telefon açılıyor fakat tekrar sistem güncelleme bölümüne geldiğinde güncelleme hala orada ve indir seçeneği bulunuyor. Manuel olarak Orange fox üzerinden kendim güncelleme dosyasını (zip) seçip yüklüyorum (install) sekmesinden. Ardından reboot system yapıyorum ve hala aynı. 2 şekilde de güncelleme yüklenmiyor. Ya da yükleniyor ama dediğim gibi sistem güncelleme kısmında hala indir olarak gözüküyor. Yüklendiğinden de emin olamıyorum bilgisi olan varmı ? Pixel rom rn7 pro son sürüm kullanıyorum bu arada. Aynı şekil magisk'i kurmaya kalktım bugün. Magisk (son sürüm 20.3) zip dosyasını Orange fox install sekmesinden yüklüyorum bu seferde redmi (boot ekranında) kalıyor. Sonra tekrar romu yüklemek zorunda kalıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi forumlar