SELinux is permissiveResmi Android 10 yayınlandı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SELinux is permissive
Wifi display (also know as miracast)
Goodix FingerPrint
hocam romla ilgili bu bahsedilen hatalar tam olarak ne oluyor bilgin var mı ?
1. What is disadvantage have SELinux permissive?
2. Google Play is certified?
3. You will be official maintainer?
4. Can install over pixel experience plus 9.0?
5. FPC fingerprint is 100% OK?
1 nothing
2 yes
3 I don't know yet
4 no, clean flash
5 yes
sorun yok gibi duruyor.TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
GiaSen 'e sormuşlar ve verdiği cevaplar;
Goodix FingerPrint nedir bende bilmiyorum.
O bir sorun değil... Yeni pixel lancher özelliklerindensorun yok gibi duruyor.Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
romu kurdum ilk olarak şu gözüme çarptı açık bir uygulamayı kapatmak için normalde soldaki menü tuşuna basınca açık uygulamalar listelenir ve yukarı kaydırarak kapatılır.Ama misal bir uygulamadayken menü tuşuna bastığımda uygulama anlık olarak listede gözüküp hemen kayboluyor dolayısıyla kapatamıyorum.Uygulamayı tamamen kapatabilmek için uygulamadayken önce ana ekran tuşuna basıp ana ekrana dönmek,daha sonra menü tuşuna basıp oradan kapatmak gerekiyor.Ana ekrana dönüp menü tuşuna bastığımda listede kalıcı olarak gözükmeye başlıyor o uygulama.
bu özelliğin olayı neymiş acaba işi zorlaştırmışlar benceO bir sorun değil... Yeni pixel lancher özelliklerinden
Farklı bir lancher kullanmak en güzeli memnuniyet yoksa.bu özelliğin olayı neymiş acaba işi zorlaştırmışlar bence
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sistem/hareketler üzerinden bu davranış biçimi değiştirilebiliyor.biraz kurcalayınca buldumsorun yok gibi duruyor.Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
romu kurdum ilk olarak şu gözüme çarptı açık bir uygulamayı kapatmak için normalde soldaki menü tuşuna basınca açık uygulamalar listelenir ve yukarı kaydırarak kapatılır.Ama misal bir uygulamadayken menü tuşuna bastığımda uygulama anlık olarak listede gözüküp hemen kayboluyor dolayısıyla kapatamıyorum.Uygulamayı tamamen kapatabilmek için uygulamadayken önce ana ekran tuşuna basıp ana ekrana dönmek,daha sonra menü tuşuna basıp oradan kapatmak gerekiyor.Ana ekrana dönüp menü tuşuna bastığımda listede kalıcı olarak gözükmeye başlıyor o uygulama.