aynı sorunu bende yaşadım 2-3 yükleme girişimi sonrasında google logosunu aşıp sistemi açmayı başarmıştım ilginç bir durumForumdaki diğer konular sayesinde telefon tekrar açıldı ancak neden kimse cevap vermiyor. Sorun bende mi merak etmeye başladım.
Herhangi bir çözüm yolu bulabildiniz mi? tekrar denemeye korkuyorumaynı sorunu bende yaşadım 2-3 yükleme girişimi sonrasında google logosunu aşıp sistemi açmayı başarmıştım ilginç bir durum
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun hocam. Benimki de bir okadar olmustur ama hala taş gibi cihaz hiç değiştirmeyi düşünmedim. O beni bırakana kadar devam edeceğimÜç buçuk senedir kah güldük kah beraber üzüldük Note 4X kardeşim, ama artık yolun sonuna geldik, Mi9T ile Şayomi maceramıza devam ediyoruz Romu gene takip edeceğim, gelişmeler oldukça güncelleyeceğim, seni unutmayacağım Note4X
Benimkinde de ekranı çatlak o şekilde 3 sene kullandım, kulaklık girişi bozuk, hat arada çekmiyor dedim artık yeter bir yerini doğrultsam bi tarafı yamuluyor iyisi mi bi kuma getireyim üzerine dedim Daha nice senelere o zaman cihazınızlaHayırlı olsun hocam. Benimki de bir okadar olmustur ama hala taş gibi cihaz hiç değiştirmeyi düşünmedim. O beni bırakana kadar devam edeceğim
Bende de arada hat çekmeme sorunu oluyor, bunun bir çözümü yok galiba?benimkinde de ekranı çatlak o şelilde 3 sene kullandım, kulaklık girişi bozuk, hat arada çekmiyo dedim artık yeter biyerini doğrultsam bi tarafı yamuluyor iyisi mi bi kuma getireyim üzerinr dedim Daha nice senelere o zaman
Bende de arada hat çekmeme sorunu oluyor, bunun bir çözümü yok galiba?
İyi günlerde kullanın.Vallahi hocam varsa da bilmiyorum artık rom ata ata yalama oldu cihaz usandım yahu kaç yıldır non miui kullanıyorum, şayomi mi kullanıyorum pixel cihaz mı belli değil Note4X'de çok işimi gördü zamanında ama artık yoruldum şuan telefon kullandığımı hissediyorum artık, kamera desen yerli yerinde performans desen zaten orta segment üzerinde bi cihaz, oyun oynayan biri de değilim ve fazlasıyla işimi görüyor.