Hayır sourceforge.net'e resurrectionremix yazarsanız oradan manuel olarak indirip kurabilirsiniz.
Özür dilerim ben telefonunuzu mi5 sandım çünkü mi5'de de sıkıntı vardı otasındaMerhaba ilginize teşekkür ederim. Fakat SS'te de görüldüğü gibi hala 11/08/2017 tarihli güncelleme mevcut. ve bu güncelleme yüklenmemektedir. defalarca denedim.
indirme ile ilgili sıkıntım yok.
hatta manuel indirme yerine OTA indirme çok daha pratik.
dediğim gibi sorun indirme değil güncelleme ile ilgili.
Kolay Gelsin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Estağfurullah hocam başlıktan kaynaklı model ismi yazmamıştım. Teşekkür ederim.Özür dilerim ben telefonunuzu mi5 sandım çünkü mi5'de de sıkıntı vardı otasında![]()
Bu konuda maalesef bilgim yok. Deneme yanılma buldum ben kendi modelim için.tüm rr romlarında hata oluyor mu olursa mı bunu uygulayalım direk uygulasak mı acaba
Bu konuda maalesef bilgim yok. Deneme yanılma buldum ben kendi modelim için.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mavi ışık için LiveDisplay ayarlarını kontrol edin derim. Şarj konusunda 8 saat ekran süresi almışlığım vardır.kurdum telefona rr romunu. uygulamalara girince ekrana mavi ışık gibi birşey geliyor saliselik olay tabi nedendir bilemedim başka romlarda da oluyordu bazılarında romdan sanırım. güzel rom özelleştirme çok şarj idare eder iyi denilmez